Bütçe
2.400 TL

Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Makale ve YouTube videosu için küçük bir proje başlattım. Aslında gelen parayı sistemi geliştirmek için kullanmak isterdim ama şu an çekim yapabilmem için öncelikle tripod ve odamda hâlâ masa olmadığı için de düzgün bir çalışma/oyuncu masasına ihtiyacım var.

Hem tripod hem de masa için birer model beğendim, ancak bütçem çok sınırlı. Bu ikisini aldığımda cebimde neredeyse hiç para kalmıyor. Bu yüzden sizden yardım almak istedim:

Kargo dahil toplam 2400₺'yi geçmeyecek şekilde, fiyat/performans olarak mantıklı bir oyuncu masası ve telefon tripod kombinasyonu önerebilir misiniz?

Aşağıya düşündüğüm masa ve tripod linklerini bırakıyorum. Eğer bunlardan birini “bu gayet iyi, alabilirsin” diye özellikle beğenirseniz veya “bunun yerine şunu al” demek isterseniz, lütfen belirtin.

Masa linki
Tripod linki

Son düzenleyen: Moderatör:
Olur tabii, neden olmasin. Ama iyi bir masa istiyorum ve kamera olarak telefon kullanacagim deyince oyle secmistim ben. Sonucta 900 gr tasiyan tripod pek lazim olmayacak. @DarthGorsoy 'un kameralari meshur, biliyorsun attigi fotograflardan. Ona gerekli tabii. Odana sigsaydi bu masa cok iyiydi, benim calisma odasinda da var bir tane. Diger masa kotu degil ama hafif sallaniyor. Calismaya engel olmaz ama. Cekimi masa basinda yapacaksan tripodu masanin arkasina koyman gerekecek. Kalacak mi o kadar bos yer masayi koyunca?

Olur tabii, neden olmasin. Ama iyi bir masa istiyorum ve kamera olarak telefon kullanacagim deyince oyle secmistim ben. Sonucta 900 gr tasiyan tripod pek lazim olmayacak. @DarthGorsoy 'un kameralari meshur, biliyorsun attigi fotograflardan. Ona gerekli tabii. Odana sigsaydi bu masa cok iyiydi, benim calisma odasinda da var bir tane. Diger masa kotu degil ama hafif sallaniyor. Calismaya engel olmaz ama. Cekimi masa basinda yapacaksan tripodu masanin arkasina koyman gerekecek. Kalacak mi o kadar bos yer masayi koyunca?

Tripoda çok harcamasına gerek yok gerçekten bakınca, ucuz bir şey alsa yeter. Bu tripodu dışarıda ve masanın dışında, zeminde de kullanabilir @Darth AMD.

Bunun dışında pek artısı olmayabilir, evet.

@3613, hocam şöyle söyleyeyim masa konumunu değiştirerek yapmayı düşünüyorum ya da kamera sabit olacak konuşmalar tek seferde yapılacak daha sonra yakınlaştırılacak. Yani masa arkamda kalacak şekilde çekeceğim, bunun oluru bu.