THE KEROXEA

Üstün
Makaleler
20
Yer
Rockport City
Sadece kamerası için istiyorum, 128 GB'lık 13 Pro ve 14 Pro'lar 20 bin civarına bulunabiliyor sizce alınır mı?

Hat falan takmam sadece video performansı için falan almak istiyorum, hem de elimde güçlü bir telefon bulunsun kaliteli oyunları oynarım. Grid falan.

Onun yerine Sony Xperia, Google Pixel veya Samsung S Ultra alınır mı? Ne önerirsiniz?

Sadece kamerası için istiyorum, 128 GB'lık 13 Pro ve 14 Pro'lar 20 bin civarına bulunabiliyor sizce alınır mı?

Hat falan takmam sadece video performansı için falan almak istiyorum, hem de elimde güçlü bir telefon bulunsun kaliteli oyunları oynarım. Grid falan.

Onun yerine Sony Xperia, Google Pixel veya Samsung s Ultra alınır mı? Ne önerirsiniz?

10 bin daha ekle, S25 Ultra al derdim. Hem RAW çekim daha kolay.

Vergisiz fiyatları böyle zaten. 50k ya 17 Pro Max var mesela. Bizimkiler üstüne aynı telefonun parasını + 5-10k istiyor.
Türkiye cihazı en ucuz 15 Pro 59k civarıydı en son.
Valla hocam sonraki cihazım kesinlikle yurt dışı 2. El olacak. Vergi diye iyice şişiriyorlar cihazı.

IMEI işini nasıl halledebiliriz peki bu iPhone'larda? O kadar Pro model alırsam ana cihazım yaparım belki :D

Vallahi hocam sonraki cihazım kesinlikle yurt dışı 2. el olacak. Vergi diye iyice şişiriyorlar cihazı.

IMEI işini nasıl halledebiliriz peki bu iPhone'larda?

IMEI atılmıyor. Pasaport tek yol.
4+4 ay kullanmak zorundasın. Anca normal SIM'i eSIM diye gösterenler var sanırım ondan yaparsın.
Onun dısında ikos alıp yanında powerbank gibi gezdirirsin kalan 4 ay.