Arkadaşlar selam. Bugün RPCS3 üzerinden Uncharted 1 oynamak için emulatörü açtım. Ardından oyunu 30 FPS'ten 60'a arttırmak için Lossless Scaling'i açtığım sırada bu hatayı aldım aşağıya aldığım problemin loglarını bırakıyorum. Sorunumun kaynağı nedir yardımcı olur musunuz? Bu hatayı neden aldım ve bu konuda napmalıyım? ve endişelenmeli miyim?
Arkadaşlar selam. Bugün RPCS3 üzerinden Uncharted 1 oynamak için emulatörü açtım. Ardından oyunu 30 FPS'ten 60'a arttırmak için Lossless Scaling'i açtığım sırada bu hatayı aldım aşağıya aldığım problemin loglarını bırakıyorum. Sorunumun kaynağı nedir yardımcı olur musunuz? Bu hatayı neden aldım ve bu konuda napmalıyım? ve endişelenmeli miyim?
7/24 FIFA oynayan birisi olarak böyle bir sorunu daha önce yaşamadım. Bir anda emulatöre 60 FPS yaptırtmak için Lossless Scaling'i açtım 2 kere tam ekran yaptım yanlışlıkla ve bu sorun meydana geldi. Ekran kartı sürücüm tam ve yanıtınızı merak ediyordum teşekkür ederim Recep abi.
Yardımınız için teşekkür ederim Recep abinin yazdıkları dediklerime uyuyor diye düşünüyorum bir anda tam yük binince sanırsam bu yaşanmış olabilir.