7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 12 Temmuz 2024 #1 Merhaba, ekipmanları gösterecek şekilde kamera açılarının ismi nedir, nasıl yapabilirim? Video istemesem karşıma çıkar ancak şimdi bulamadım.
Merhaba, ekipmanları gösterecek şekilde kamera açılarının ismi nedir, nasıl yapabilirim? Video istemesem karşıma çıkar ancak şimdi bulamadım.
Çözüm 9 9 905 12 Temmuz 2024 Twitch ya da Kick tarzi stream platformlarinda handcam diye geciyor ama bu senin sordugun biraz daha farkli. Mekanik klavye ya mouse modlama videolarinda vs. de cok goruyorum ben de ama ozel bir adi var mi bilmiyorum.
Twitch ya da Kick tarzi stream platformlarinda handcam diye geciyor ama bu senin sordugun biraz daha farkli. Mekanik klavye ya mouse modlama videolarinda vs. de cok goruyorum ben de ama ozel bir adi var mi bilmiyorum.
KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 12 Temmuz 2024 #11 905 dedi: Uygun fiyatli masaya monte edilebilen vidali mikrofon standlari var. Belki isini gorur. Boom ARM tarzi vs. Su tarz. https://amzn.eu/d/06Dt76Oi Genişletmek için tıkla... Ürün iyi gibi ama bilemedim şimdi. Artı 0 Eksi
905 dedi: Uygun fiyatli masaya monte edilebilen vidali mikrofon standlari var. Belki isini gorur. Boom ARM tarzi vs. Su tarz. https://amzn.eu/d/06Dt76Oi Genişletmek için tıkla... Ürün iyi gibi ama bilemedim şimdi.
9 905 Becerikli Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 479 Çözümler 5 Beğeniler 412 12 Temmuz 2024 #12 Satin al diye degil de ilk gordugum urunu linkledim ben fikir olusturmasi acisindan. Benzer urunleri arastirabilirsin. Artı 0 Eksi
Satin al diye degil de ilk gordugum urunu linkledim ben fikir olusturmasi acisindan. Benzer urunleri arastirabilirsin.
KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 12 Temmuz 2024 #13 905 dedi: Satin al diye degil de ilk gordugum urunu linkledim ben fikir olusturmasi acisindan. Benzer urunleri arastirabilirsin. Genişletmek için tıkla... Linkteki ürün güzel pek fazla o tarz şeylere takılmam ancak bunu alsam bile işime yarar mı onda kararsızım. Artı 0 Eksi
905 dedi: Satin al diye degil de ilk gordugum urunu linkledim ben fikir olusturmasi acisindan. Benzer urunleri arastirabilirsin. Genişletmek için tıkla... Linkteki ürün güzel pek fazla o tarz şeylere takılmam ancak bunu alsam bile işime yarar mı onda kararsızım.