shiedae3

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, uzun süre LoL oynayan birisiyim ve eğlence olur öğretici olur genel olarak videolar çekeceğim.

Bu videoları İngilizce dublajla paylaşıp ileride akıcı geliştirdikten sonra yayıncılık yapmayı da çok istiyorum.

YouTube'da İngilizce dublajlı olduktan sonra Avrupa oyuncularının önüne düşer mi?

Sizce oluru var mı yoksa TR özelinden mi gitmeliyim?

Global bir "LoL" içerik üreticisi olmak istiyorsanız seyirciye zevkli bir şeyler izletmeniz gerekiyor. Ya aşırı High elo maçlar olacak ya da Diamond elolarda öğretici içerikler gerekecek. Öbür türlü kimse Low elo adamı izlemez, doğruya doğru.

@talongod, zaten öyle hocam West'te zümrüt elo civarı takılıcam yayıncılık kısmına gelecek kadar olursam mastera kasarım.

Oyunculuk veya seyir zevkinden çekinmiyorum arkadaşımla olacak oyunlarım videolarım, sıkıcı olmaz yani.

YouTube beni öne çıkarır mı? Bu konuda sorun yaşar mıyım? Şüpheliyim.

@talongod, zaten öyle hocam West'te zümrüt elo civarı takılıcam yayıncılık kısmına gelecek kadar olursam mastera kasarım.

Oyunculuk veya seyir zevkinden çekinmiyorum arkadaşımla olacak oyunlarım videolarım, sıkıcı olmaz yani.

YouTube beni öne çıkarır mı? Bu konuda sorun yaşar mıyım? Şüpheliyim.

Yorum yapabilmek zor. Algoritma çok önemli o konuda. İlk video atmaya başladığınızda birçok insanın önüne düşüyor video. Kaç tanesi tıklarsa, abone olursa, like atarsa algoritma sizi yukarı atıyor. Ona göre daha fazla kişiye öneriliyorsunuz.