OnurKy

Başarılı
Dostlar herkese iyi günler.
Otostop yaparak Türkiye'yi geziyorum ve gezdiğim yerlere ve otostop sohbetlerine dair içerik üretiyorum. Kanalın büyümesi için fazla çabalamadım, "Abone ol, beğen" gibi söylemlere de girmedim videolarımda. Ancak bu bir hata oldu sanırım çünkü kanal çok yavaş büyüyor ve izlenmeler de beklediğim noktaya ulaşmadı. Bu konuda tavsiyeleriniz var mı? Eleştirileriniz varsa neler yapacağıma dair, çok mutlu olurum. Özellikle teknolojik konularda yaşadığım bir çok konuda buradaki açılmış konular birçok sorunumu çözmemde bana çok yardımcı oldu. Düşünürken, burası aklıma geldi ve danışmak istedim.
Kanalıma abone olursanız çok mutlu olurum bu arada.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekran görüntüsü 2025-12-06 213606.webp

Son düzenleme:
Dostlar herkese iyi günler.
Otostop yaparak Türkiye'yi geziyorum ve gezdiğim yerlere ve otostop sohbetlerine dair içerik üretiyorum. Kanalın büyümesi için fazla çabalamadım, "Abone ol, beğen" gibi söylemlere de girmedim videolarımda. Ancak bu bir hata oldu sanırım çünkü kanal çok yavaş büyüyor ve izlenmeler de beklediğim noktaya ulaşmadı. Bu konuda tavsiyeleriniz var mı? Eleştirileriniz varsa neler yapacağıma dair, çok mutlu olurum. Özellikle teknolojik konularda yaşadığım bir çok konuda buradaki açılmış konular birçok sorunumu çözmemde bana çok yardımcı oldu. Düşünürken, burası aklıma geldi ve danışmak istedim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 208620
Takip ettim ufaktan takip beğeni isteseniz bir şey olmaz bence ya.

Takip ettim ufaktan takip beğeni isteseniz bir şey olmaz bence ya.
Çok teşekkür ederim.
Yapmak gerekiyormuş hocam zor yoldan öğrendim.
Video izlerken sürekli beğen takip et diyen kişiler çok itici geliyordu, bilinçaltıma işlemiş.
Ama artık videoda abone ol animasyonu koymaya başladım. :)

Çok teşekkür ederim.
Yapmak gerekiyormuş hocam zor yoldan öğrendim.
Video izlerken sürekli beğen takip et diyen kişiler çok itici geliyordu, bilinçaltıma işlemiş.
Ama artık videoda abone ol animasyonu koymaya başladım. :)
Bana da öyle geliyor. Gezmek kadar iyisi yoktur liseden mezun olunca gezmek istiyorum.

Bana da öyle geliyor. Gezmek kadar iyisi yoktur liseden mezun olunca gezmek istiyorum.
Kesinlikle, ne kadar çok yer, ne kadar farklı tipte insan ile tanışırsan sana o kadar çok şey katıyor.
Otostop yapmak kişiye kalmış bir şey. Ama nasıl olursa olsun gezmenizi öneririm.

Pıçak çekerim hocam :)
Şaka bi yana tefeci ve torbacı bile denk geldi.
Ama bu demek değil ki hemen seni boğazlıyorlar.

Kesinlikle, ne kadar çok yer, ne kadar farklı tipte insan ile tanışırsan sana o kadar çok şey katıyor.
Otostop yapmak kişiye kalmış bir şey. Ama nasıl olursa olsun gezmenizi öneririm.

Pıçak çekerim hocam :)
Şaka bi yana tefeci ve torbacı bile denk geldi.
Ama bu demek değil ki hemen seni boğazlıyorlar.
Boğazlamıyorlarsa napıyorlar hocam anlamadım. Nasıl anladınız tefeci torbacı olduklarını falan noldu?

Kim vurduya gitmeyeceğinize emin olun.

Thumbnail'de renk renk desen desen yazılar kullanmayın. Basliga neresi olduğunu yazın. Hamsilos Koyu normal biri için hiçbir şey ifade etmiyor.
Tavsiyeler için teşekkürler hocam.
Umarım kim vurduya gitmem. 😄
"Hamsilos Koyu" gibi bilinmeyen bir yazı daha ilgi çekici olmaz mı?
Ben ilgi çekici olur diye düşündüğümden öyle yazdım.