Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. GTA San Andreas için 2024 yılında başarılı bir Türkçe yama çıkmıştı. Fakat ben biraz nostalji yapmak istediğim için eski bir Türkçe yamayı arıyorum. Maalesef henüz bulabilmiş değilim.

Bahsettiğim Türkçe yamada görev yaparken ölünce (Wasted/Mission Failed) yazılar şu şekilde çıkıyordu:

1759506157564.webp

Ancak benzer bir Türkçe yamanın aksine, dolar sembolü YTL olarak geçmiyor bu Türkçe yamada.

Bu videoda bu Türkçe yama kullanılıyor:

Bu Türkçe yamayı ne kadar arasam da bulamadım maalesef.

Bu GTA San Andreas Türkçe yamasını nereden bulabilirim veya elinde olan varsa paylaşabilir mi?

"geberdin" yazılı yama elimde var ama tam olarak emin değilim. TXT olarak açtığımda videodaki çevirilerin aynısını içinde görebiliyorum. "geberdin" de içerisinde gözüküyor. İsterseniz bir deneyin.

Düzenleme:
Şimdi kontrol ettim, istediğiniz yama bu olsa gerek.
Eki Görüntüle 189816
Aynen aradığım yama buydu. Çok teşekkür ediyorum. Resim ile de doğrulayalım:

18267207036246687744_20251003191130_1.webp

Özellikle bu tarz bir Türkçe yama istememin en büyük nedeni Remastered GUI modunun HD bir font kurması ve Türkçe karakter destekli Türkçe yamalarda Türkçe karakterlerin çalışmasını engellemesi. Basit bir şekilde HD fontları deaktif ederek Türkçe karakter destekli fontu aktif edebiliyorum fakat bu sefer de HD font olmadığı için yazılar daha düşük çözünürlüğe sahip oluyor.

Fakat bu tarz font dosyası kullanmayan Türkçe yamaları Remastered GUI ile kullanabiliyorum. Bu yüzden iyi oldu. :)