Ben direkt şöyle göstereyim.

Sarı kısım: Bu işaretlediğim kısım, Instagram tarafından eklenen bir metin veya nesne değil. Direkt video üstüne işlenmiş bir yazıdır. Ayrıca URL'yi "@" ile başlayan kullanıcı adınız ile paylaşırsanız insanlar bunu rahat yazılır kabul edebilir ve tarayıcısına yazarak kanalınıza erişebiliyor.

Mavi olarak yazdığım kısım: Gösterdiğim kısıma da bağlantıyı yazıyorum.

Yeşil olarak yazdığım kısım: Etiket aramalarında daha fazla kişinin paylaşımı fark etmesini sağlıyor. Instagram argoritmasının paylaşımın konusunu anlamasına yardımcı olduğunu da düşünüyorum.

Mor kısım: Instagram'ın bu paylaşımda bulunan sesin özgün olduğunu düşünürse "Orijinal ses" yazar. Eğer parça adı algılanırsa da bu kısımda yazabilir. Ancak ben burada "Orijinal ses" kısmına tıkladığımda "Bunu içeriyor olabilir: Abor & Tynna - Baller" şeklinde ifade görüyorum. Bu kesinlikle olumludur. Şarkı olarak bakmayalım. Eğer edit yapıyor iseniz sizinle aynı edit sesini kullanan Reels'ler sayesinde keşfedilebiliyorsunuz.

1751477593939.webp

Shorts olarak aynı gün Reels'i paylaşır iseniz, "Bağlantı" ekleyerek de aynı gün görüntülenen içeriğinizden Youtube kanalınıza ulaşımı kolaylaştırabiliyorsunuz. Genelde Reels paylaşımları en çok ilk gün izleniyor.

1751477998244.webp

Ben direkt şöyle göstereyim.

Sarı kısım: Bu işaretlediğim kısım, Instagram tarafından eklenen bir metin veya nesne değil. Direkt video üstüne işlenmiş bir yazıdır. Ayrıca URL'yi "@" ile başlayan kullanıcı adınız ile paylaşırsanız insanlar bunu rahat yazılır kabul edebilir ve tarayıcısına yazarak kanalınıza erişebiliyor.

Mavi olarak yazdığım kısım: Gösterdiğim kısıma da bağlantıyı yazıyorum.

Yeşil olarak yazdığım kısım: Etiket aramalarında daha fazla kişinin paylaşımı fark etmesini sağlıyor. Instagram argoritmasının paylaşımın konusunu anlamasına yardımcı olduğunu da düşünüyorum.

Mor kısım: Instagram'ın bu paylaşımda bulunan sesin özgün olduğunu düşünürse "Orijinal ses" yazar. Eğer parça adı algılanırsa da bu kısımda yazabilir. Ancak ben burada "Orijinal ses" kısmına tıkladığımda "Bunu içeriyor olabilir: Abor & Tynna - Baller" şeklinde ifade görüyorum. Bu kesinlikle olumludur. Şarkı olarak bakmayalım. Eğer edit yapıyor iseniz sizinle aynı edit sesini kullanan Reels'ler sayesinde keşfedilebiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 159835

Shorts olarak aynı gün Reels'i paylaşır iseniz, "Bağlantı" ekleyerek de aynı gün görüntülenen içeriğinizden Youtube kanalınıza ulaşımı kolaylaştırabiliyorsunuz. Genelde Reels paylaşımları en çok ilk gün izleniyor.

Eki Görüntüle 159839
Şimdi anladım, çok teşekkürler. Elinize sağlık.

Şimdi anladım, çok teşekkürler. Elinize sağlık.
Bende mesela YouTube'da şöyle; "Altın Perde Film" olarak filigran ekliyorum videoma, videonun özgünlüğü olarak. Ama sizin gibi bir yöntemi de deneyeceğim. Umarım hepimiz çok kısa zaman da emeklerimizin karşılığını alırız.

Dosya Ekleri

• Kemal Sunal, Patrona Racon Kesiyor! _ Korkusuz Korkak #kemalsunal #shorts #keşfet #edit #eski...webp
    Kemal Sunal, Patrona Racon Kesiyor! _ Korkusuz Korkak #kemalsunal #shorts #keşfet #edit #eski...webp
    745 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba,

YouTube kanalımdaki videolarımı yayınladıktan hemen sonra nerelerde paylaşabilirim videoları mı? Klasik sosyal medya uygulamaları dışında, mesela Reddit'te paylaşabilir miyim?

Dailymotion da olabilir ama pek tercih edilen bir platform değil telif hakları kısıtlı olduğu için orada çoğu paralı şovların Full hali bedava şekilde bulunur.