YouTube Videolar tam ekrandayken altta genişletme barı çıkıyor

Leviodas

Yetkin
Görseli alta bırakıyorum monitörüm ASUS 23.8 180 Hz'lik modeli. Genelde videoları tam ekrana aldığımda böyle altta yana sürükleme kutusu oluyor. Chrome kullanıyorum.

+ gizli sekmede aynı videoyu açtığımda bu bar karşıma çıkmıyor

Son düzenleme:
Bende de çıkıyordu (Chrome kullanırken). Ne yaptıysam çözemedim. En sonunda Edge kullanmaya başladım. Şu anlık bir sorunum yok.

Şu an ilk defa yaşıyorum bu sorunu. Tesadüfen de bu konuya denk geldim. Belki genel bir sorundur.

@23574 düzelmedi.

+ Uzantıların hepsini kapattım yeniden başlattım chromu düzeldi ardından tüm uzantıları açıp yeniden başlattım şuanlık bir sorun gözükmüyor

Son düzenleme:
Geçiçi çözüm olarak ekranın boyutunu CTRL+fare tekerleği kombinasyonuyla %75'e -veya ekran çözünürlüğünüze uygun bir değere- çekebilirsiniz. Video izlerken sorun yaratmıyor.

Geçiçi çözüm olarak ekranın boyutunu CTRL+fare tekerleği kombinasyonuyla %75'e -veya ekran çözünürlüğünüze uygun bir değere- çekebilirsiniz. Video izlerken sorun yaratmıyor.

Çok teşekkürler en azından bu yöntemle idare edeyim çözene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…