Ecuetos

Çalışkan
Merhabalar,

Konu başlığında belirttiğim üzere YouTube vs. gibi sitelerde video açtığımda ses geliyor fakat görüntü yok. Farklı bir tarayıcıdan denedim sorun yine aynı. Geçtiğimiz günlerde ekran kartı güncellemesi yaptım ama güncelledikten sonra video izledim diye hatırlıyorum yani bir problem yoktu sanki. Az önce tekrardan kurulum yaptım NVIDIA App üzerinden driver ama yine düzelmedi. Bunun sebebi nedir acaba, nasıl düzelteceğiz?

Teşekkürler.

@Recep Baltaş

Isletim sistemin, ekran kartin ve surucu versiyonun nedir? Farkli ekran karti surucusu denedin mi? Anakart suruculeri kurulu mu?

Tarayıcı dışında Windows üzerinden bir video oynatınca da sorun aynı mı ? Yoksa sadece tarayıcıdaki videolara mı özel ? Ekran kartı sürücüsünün ayarlarında bir sorun var gibi duruyor.

Hepsi düzgündü daha birkaç gün önce video izleyeibliyordum. Hiçbir şey yapmadım. Kendi kendine bu şekilde oldu
Ekran kartinin surucusu otomatik guncellenmis olabilir. Sitede DDU kullanimi var. Rehberden yararlanip surucunuzu kaldirin ve ekran kartinin sitesindeki son surucuyu degil de 6 ay onceki surucuyu kurun deneme olarak. Duzelirse ekran kartinin otomatik surucu guncellemesini kapatin. Daha yeni surucu ciktiginda test edersiniz sorunun duzeltilip duzeltilmedigini.

Tarayıcı dışında Windows üzerinden bir video oynatınca da sorun aynı mı ? Yoksa sadece tarayıcıdaki videolara mı özel ? Ekran kartı sürücüsünün ayarlarında bir sorun var gibi duruyor.
Hayır video oynatıcılarda sorun yok. Şuanda fark ettim daha da saçması geçmişe gittim ve herhangi bir videoya bastım bunları gösteriyor. Ana sayfaya gidip yeni bir video açıyorum Youtube'dan bunları göstermiyor. Çok saçma... Windows'un kendi tarayıcısında deniyorum aynı şey oluyor. Mesela netfilix'de bir içeriğe basıyorum çalıştırıyor gösteriyor. Ne bileyim Youtube'da bir video açıyorum zaman çizelgesinin üzerine geliyorum videoyu küçük şekilde görselini gösteriyor o sahneye sarıyorum ama video ekranı sim siyah. Ama geçmişten bir video'ya tıklıyorum onu açıyor. Bu nasıl bir şey böyle ya....

Hayır video oynatıcılarda sorun yok. Şuanda fark ettim daha da saçması geçmişe gittim ve herhangi bir videoya bastım bunları gösteriyor. Ana sayfaya gidip yeni bir video açıyorum Youtube'dan bunları göstermiyor. Çok saçma... Windows'un kendi tarayıcısında deniyorum aynı şey oluyor. Mesela netfilix'de bir içeriğe basıyorum çalıştırıyor gösteriyor. Ne bileyim Youtube'da bir video açıyorum zaman çizelgesinin üzerine geliyorum videoyu küçük şekilde görselini gösteriyor o sahneye sarıyorum ama video ekranı sim siyah. Ama geçmişten bir video'ya tıklıyorum onu açıyor. Bu nasıl bir şey böyle ya....
NOT: Hepsinde değil, bazılarında açıyor geçmişten tıklayınca videoları bazılarında açmıyor

Kullanidigin tarayicilar hangileri? Chrome ve Edge ise ikisi de ayni motoru kullaniyor. Denemedi isen Firefox ile de dener misin?

Yuklenen versiyonda sorun olablir. Guncelleme ile cozerler muhtemelen. Bende Edge var ve su an sorun yok. Chrome yuklu değil, durum nedir ona bakmadim.
Chrome u etkileyen bir ayar bozuldu muhtemelen ama nasıl çözücem hala bulamadım şuanda…

Yardımcı olur musunuz lütfen, çözümünü bulamıyorum...

@Recep Baltaş

Son düzenleme: