Detaylar
Kim cevapladı?Bende öyle biliyorum da belki benim cahillğimdendir, bir kısayol vs vardır ya da yöntemi vardır diye düşündüm.Kapanmıyor.
Ama galiba fareyi tam sol tarafa alırsanız olmuyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 3
İsteğinizi harfi harfine anlamamış olsam da uBlock Origin, AdGuard ya da CSS ekleyen herhangi bir eklenti ile yapılabilir. En kötü JS de eklenir.
Videoyu durduğumuda oynat, ileri sar, ses butonu gözüküyor ya onları gizlemek istiyorum.İsteğinizi harfi harfine anlamamış olsam da uBlock Origin, AdGuard ya da CSS ekleyen herhangi bir eklenti ile yapılabilir. En kötü JS de eklenir.
- Makaleler
- 3
Paint (veya muadili) ile ikisinde de işaretleyip paylaşın lütfen.
3. görseldeki gibi istiyorsanız basit CSS ekleyerek yapılır. Yarın bir gün YouTube görünümü pek de değiştirmeden kodları değiştirirse yapılan değişikliğe uygun şekilde tekrar yapılması gerekir. Ve en önemlisi gizlediğiniz için farenizle basamazsınız. Ama ekranın ortasına tıklayarak, boşluk tuşuna basarak, k tuşuna basarak, klavyenizdeki/farenizdeki ilgili tuşa basarak durdur/oynat işlevlerine devam edebilirsiniz.
3. görseldeki gibi istiyorsanız basit CSS ekleyerek yapılır. Yarın bir gün YouTube görünümü pek de değiştirmeden kodları değiştirirse yapılan değişikliğe uygun şekilde tekrar yapılması gerekir. Ve en önemlisi gizlediğiniz için farenizle basamazsınız. Ama ekranın ortasına tıklayarak, boşluk tuşuna basarak, k tuşuna basarak, klavyenizdeki/farenizdeki ilgili tuşa basarak durdur/oynat işlevlerine devam edebilirsiniz.
Dosya Ekleri
Konuyu unutmuşum, normalde bir videoyu izlerken oynatma butonları vs gözükmez ama durdurduğumuzda da alttaki butonu gizleme şansımız vs var mı? Görsellere bakarsanız anlaşılır.Paint (veya muadili) ile ikisinde de işaretleyip paylaşın lütfen.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 3
.ytp-chrome-bottom hepsini kaplıyor gibi.