Blücher

Uzman
Merhaba, şu anda ASUS VA24EHF model, IPS panele ve 100Hz yenileme hızına sahip bir monitör kullanıyorum. Adaptive Sync özelliğinden yararlanmak amacıyla iki haftadır kendime uygun bir model arıyorum ancak pek ilgimi çeken bir ürün olmadı.

Daha önce MSI MAG 255F E20 ve MAG 244F modellerini sipariş etmiştim. Ancak birini kargo süreci çok uzadığı için iptal ettim, diğerini ise paneli arızalı geldiği için iade ettim.

Şu an bahsettiğim ViewSonic modeli ilgimi çekti; 4000 TL'ye 200Hz sunması güzel görünüyor ancak VA panel olmasından dolayı önermeyen çok kişi var. Sizce bu monitör nasıl? Alınmaya değer mi?

Satıcısı Amazon Türkiye olduğu için olası ölü piksel veya panel arızası durumunda iade sürecinin kolay olacağını düşünüyorum. Kullananlar veya monitör hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Hepinize iyi sosyaller.

Ekran görüntüsü 2026-02-04 162853.webp

1 aydır kullanıyorum renkler falan çok canlı.

Ben Adaptive Sync için arıyordum. Monitörün yanında HDMI kablosu geliyormuş ama sorun değil DP 1.4 kablom var. Güç adaptörü nasıl? Yanında harici bir adaptör olarak mı geliyor?

Evet, ktc iyidir. MAG 244F önerecektim fakat uçmuş fiyatı, ktc alın geçin.

Geçen hafta Amazon üzerinden MAG 244F satın aldım ama paneli bozuk çıktığı için iadeye verdim. Tekrar monitör arayışındayım. MAG 244F bana geldiğinde durumu böyleydi;
WhatsApp Image 2026-02-02 at 15.18.39.webp WhatsApp Image 2026-02-02 at 15.18.40.webp

Ben Adaptive Sync için arıyordum. Monitörün yanında HDMI kablosu geliyormuş ama sorun değil DP 1.4 kablom var. Güç adaptörü nasıl? Yanında harici bir adaptör olarak mı geliyor?

Geçen hafta Amazon üzerinden MAG 244F satın aldım ama paneli bozuk çıktığı için iadeye verdim. Tekrar monitör arayışındayım. MAG 244F bana geldiğinde durumu böyleydi;
Eki Görüntüle 224396Eki Görüntüle 224399

Evet yanında harici adaptör geliyor.