İyi günler, hayırlı bayramlar. Yaklaşık 2-3 yıldan beri Viewsonic VX2468-PC-MHD adlı monitörümü kullanmaktayim. Şu anlık da açıkcası memnunum monitörümden lakin anlamadığım şekilde monitörün üst tarafında bir açıklık oluştu. Fotoğraflardan da görüleceği üzere içerisine bakınca beyaz paneli dahi görebiliyorum, tabii üst taraflarında da toz durumu da oluşuyor.

Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.

IMG_20250326_143122.webp
IMG_20250326_142635.webp
IMG_20250330_141905.webp
downloadfile-3.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler, hayırlı bayramlar. Yaklaşık 2-3 yıldan beri Viewsonic VX2468-PC-MHD adlı monitörümü kullanmaktayim. Şu anlık da açıkcası memnunum monitörümden lakin anlamadığım şekilde monitörün üst tarafında bir açıklık oluştu. Fotoğraflardan da görüleceği üzere içerisine bakınca beyaz paneli dahi görebiliyorum, tabii üst taraflarında da toz durumu da oluşuyor.

Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Eki Görüntüle 136337 Eki Görüntüle 136338 Eki Görüntüle 136340 Eki Görüntüle 136341
Monitörünüzdeki açıklık sorunu için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Güvenliği Sağlayın:
- Monitörü elektrikten çekin ve güvenli bir alana taşıyın.

2. Görsel Kontrol:
- Açıklığın tam yerini inceleyin. Fiziksel bir hasar veya gevşeme olup olmadığını kontrol edin.

3. Temizlik:
- Kuru ve yumuşak bir bez ile üst kısmı nazikçe temizleyin. Özellikle toz ve kir birikintilerini temizlemeye özen gösterin.

4. Sıkıştırma Sıkıntısı:
- Eğer üst kısımda bir gevşeme varsa, monitörün kenarlarını nazikçe bastırarak yerine oturup oturmadığını kontrol edin.

5. Garanti Kontrolü:
- Eğer garanti süreniz devam ediyorsa, üretici ile iletişime geçerek durumu bildirin ve destek isteyin.

6. Destek Alın:
- Garanti süresi dolmuşsa veya kendi başınıza çözemezseniz, teknik destek hizmeti veya bir tamirci ile iletişime geçebilirsiniz.

Herhangi bir adımda sorun yaşarsanız, daha fazla yardım almak için detaylı bilgi verebilirsiniz.