Vincenzo Montella ile yollar ayrıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Captain Skriniar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 151
Şu milli takımın başına bir Türk getirsinler artık. Elin yabancısını ismi var diye getiriyorlar; adam ne milleti tanıyor, ne futbolcuyu tanıyor, ne de takımın milli ruhundan anlıyor da moral verebiliyor. Üç büyüklerde bile saçmayken milli takımın başına İtalyan getirmek...

Kısır bir döngü içerisindeyiz, kim gelse başta iyi top oynatıyor, sonrasında bozuyor. Yeni gelecek olan için de aynı şeyler olacak. Bu takımdan zerre umudum yok benim.

Kısır bir döngü içerisindeyiz, kim gelse başta iyi top oynatıyor, sonrasında bozuyor. Yeni gelecek olan için de aynı şeyler olacak. Bu takımdan zerre umudum yok benim.
Çünkü TFF yumuşak. Katı, en ufak başarıda dünyaları vermeyecek bir başkan gelse böyle olmaz. Hepsi anında hizaya gelir.

Başta bu TFF varken ne Arda Turan ne de Fatih Terim gelir diye tahmin ediyorum. Yine yabancı bir hoca olabilir ya da en kötü Şenol Güneş falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…