Viper 4 Pro mu, Viper 3 Pro mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Greyder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 80
  • Etiketler Etiketler
    pro

Greyder

Çalışkan
Merhaba.

Yıllar önce Razer DeathAdder V2 kullanıyordum, 4 senede kullandım. Bu markadan sonra geçtiğim markalardan uzun vadede memnun kalmadım. Evet, fiyatları makul olmuyor, farkındayım ama bence kaliteli oluyor. Sadece bir konuda kararsız kaldım. Valorant oynuyorum ve CS'ye de başlayacağım.

Viper 4 Pro mu, Viper 3 Pro mu almalıyım? Aralarında 2.500 TL fark var.

2.500 TL fark ödeyip son nesil güncel bir mouse alıp uzun yıllar kullanmak mı mantıklı, yoksa Viper 3 Pro mu mantıklı olur? Viper 4 Pro'nun her şeyi optik çünkü.

Bence hiçbiri. V4 Pro saçma fiyatta. V3 Pro ise sıkıntılı.

V4 Pro tamamiyle optik ve yorumlarına bakıyorum kronik sorununa falan da rastlamadım aslında. Ben al-sat yapmadığım için 3-4 sene kullanabileceğim bir mouse istediğim için V4 Pro düşünüyorum. Razer'in web yazılımı da var, eskisi gibi programına da mahkum kalmıyorsun bu da bence avantaj. Sizin konusunu ilettiğiniz arkadaşın yaşadığı durumu herkes yaşayacak diye bir durumda yok tabii, teknolojik alet. Bir sorun yaşarsam bende Amazon'dan alacağım için iadesini alır geçerim, Wraith'ten aldığım hiçbir fareden memnun kalmadım ve iade süreci yok gibi bir şey anladığım kadarıyla.

V4 Pro'yu almak istiyorum, var mı başka önerisi tavsiyesi olan acaba.

V4 Pro tamamiyle optik ve yorumlarına bakıyorum kronik sorununa falan da rastlamadım aslında. Ben al-sat yapmadığım için 3-4 sene kullanabileceğim bir mouse istediğim için V4 Pro düşünüyorum. Razer'in web yazılımı da var, eskisi gibi programına da mahkum kalmıyorsun bu da bence avantaj. Sizin konusunu ilettiğiniz arkadaşın yaşadığı durumu herkes yaşayacak diye bir durumda yok tabii, teknolojik alet. Bir sorun yaşarsam bende Amazon'dan alacağım için iadesini alır geçerim, Wraith'ten aldığım hiçbir fareden memnun kalmadım ve iade süreci yok gibi bir şey anladığım kadarıyla.

V4 Pro'yu almak istiyorum, var mı başka önerisi tavsiyesi olan acaba.

V4 Pro pahalı evet, fakat V3 Pro'da pahalı. 6000 liraya sorunlu plastik bir mouse'a vermek saçmalık, siz V4 Pro'yu almakta kararlısınız belli ki kafada bitirmişsiniz ozaman onu alabilirsiniz bize giren çıkan yok. Bütçeniz 10K, gayet kaliteli ve magnezyum mouselar var. Ayrıca ne aldınız memnun kalmadınız Wraith'ten?

ATK Y9 Ultimate aldım, rawm ER21 Pro aldım.
Rawm ER21 Pro da sürekli bağlantı sorunları yaşadım.
ATK y9'da oyun oynarken sağ sol yaparken yukarı fareyi kaldırdıgımda sensör sapıtıyor gibi hissediyorum kararsızlık var. Lod ayarlarını vs. çok uğraştım ama çözemedim. Y9 daha 10 günlük mouse, Wraith'e iade için talep açacağım ama iade olmayacağını düşünüyorum. Wraith üzerinden tekrar bir mouse almak içimden gelmiyor açıkçası, Amazon daha benim işime geliyor. Razer'i alırım diyorum 1 hafta kullanırım memnun kalmazsam anında iademi alırım diye düşündüm. Superlight 2 kullanıyordum, ATK aldığım için Superlight'i 2'yi kardeşime verdim o yüzden fareye ihtiyacım var. Superlight'ta asla mesela bağlantı sorunları işte lod sorunları vs. yaşamıyordum ama elime ufak geldiği için değiştirmek istemiştim ama pişman oldum. Elim ağrıyordu ama böyle garip sorunlar yaşamıyordum. O yüzden Logitech, Razer falan baktım Logitech'in parasına Razer donaınm olarak daha güncel geldi o yüzden Razer düşünüyorum. Çinli markalardan ve Wraith'den midem bulandı açıkçası ve birçok mouse seçenekleri hep o Wraith üzerinde.

Q/C olarak Razer ve Logitech bariz bir şekilde ATK'den üstün fakat Viper V4 proya o fiyata almak soygun ve piyasadaki en iğrenç switch sesine sahip, alıp kırasın geliyor fareyi ucuz metalik ses profili var.

Viper v3 pronunda çok farkı yok oda overpriced. Beast G max al .

Superligth 2 size uyuyorsa Superstirke X3'ü bekle veya Superstrike X2'nin indirime düşmesini bekle

Razer fanlığı yapıyorum gibi gözükecek ama Switch sesine falan takılan bir insan değilim. Uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim bir şey istiyorum, V3 Pro encoder mekanik olduğu için uzun vadede problem yaşatabilir (garantiye vs. yollamakla uğraşmayı hiç sevmiyorum), V4 Pro optik olduğu için bu durum yaşanmayacağı için beni kendine çekiyor. 6 ay vade farksız taksitle 8400 TL'ye aldım V4 Pro'yu Amazon'dan. Memnun kalmazsam, bir sıkıntı olursa zaten koca 30 gün iade hakkım var. Bir problem varsa zaten kendini hemen belli eder, iade geçerim. En azından Razer'i de kullanmış olurum uzun bir aradan sonra.

Bir de sormak istediğim ekstra bir şey var bilirsiniz muhtemelen, mouse geldiğinde dongle USB'sini 2.0'a mı bağlamak daha avantajlı 3.0'a bağlamak mı? V4 Pro elime geçtiğimde de deneyim konusu açabilirim veya bu konuya yazabilirim. Alacak arkadaşlar için bir yorum olur, V3 Pro'nun detaylı konusu var forumda ama V4 Pro'nun yok.

3.0 daha iyi fakat ben 2.0'da kullanıyorum aralarındaki hız farkını gözle görmek imkansiz zaten, bende nadir olsada 3.0 kopma yapıyordu, sende öyle olur mu bilmiyorum

Amazondan almak mantıklı beğenmezeniz iade edersiniz.

Peki direkt anakarttaki USB'ye mi takmak lazım kasanın güç tuşunun oradaki USB yerine mi takmak lazım fark ediyor mu?
Gerçekten Çinli markalarda aşırı fazla seçenek var durumun farkındayım, belki konuyu okuyan insanlar içten içe gülüp dalga geçecekler enayi diyecekler benim için ama mide bulantısı oldu artık Wraith'den bu zamana kadar alıp memnun kaldığım tek şey mousepadleri oldu. Onun dışında aldığım iki mouse oldu toplam 8500 TL çöpe atmış oldum, bu son aldığım ATK Y9'un grip tapelerini bile takmadım bu şekilde iade talebi oluşturacağım wratihe daha 10 günlük ürün ama iade yaparlar mı bilmiyorum şansımı deneyeceğim ama

Hangisiyle rahatsanız o, anakartta takmak kağıt üstünde daha iyi olabilir fakat ben zannetmiyorum fark ediceğinizi performans olarak.

Y9'da sorun var gibi, bence iade ederler. O bahsettiğiniz sorun Pixart (Razer'ın sensorlerınıde pixart yapıyor) farelerinin problemi fareyi kaldırdığınızda fare sanki uyku moduna girermiş gibi yüzeyi tracklemeyi bırakıyor , fakat az karşıasılan 1 durum VV4 PRODa yaşıcaksınız diye birşey söz konusu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…