Viper 4 Pro mu, Viper 3 Pro mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Greyder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 98
  • Etiketler Etiketler
    pro

Bakalım şimdi Wraith'e cayma talebi oluşturdum, dün mail atmıştım bugün döndüler link ilettiler o link üzerinden cayma talebimi oluşturdum. İnşallah iademi sağlarlar, en azından Razer'in ödemesinin yarısı çıkmış olur.

@Shock Blast wraithden mail geldi,

Cayma Hakkı Talebiniz Onaylandı​

Sayın ,

#476099 numaralı siparişinize ait ATK Dragonfly Y9 Wireless Mouse - Ultimate / Beyaz ürünü için CH-20260824-0026 numaralı cayma hakkı talebiniz onaylanmıştır.

İade sürecini başlatmak için ürününüzü aşağıdaki anlaşmalı kargo bilgilerinden biri ile ücretsiz olarak tarafımıza gönderebilirsiniz

Umarım ürünü onlara gönderdikten sonrada bu sefer onlar caymaz Ürünün görsellerini vs. de attım çizik yok üründe, griptapelerini bile açmadım ürünün tek dongle ve mouse kullandım.

Son düzenleme:
Ürünün sorunlu olduğunu söylediniz mi yoksa direk iade etmek istiyorum mu dediniz

Ürünün sorunlu olduğunu söylediniz mi yoksa direk iade etmek istiyorum mu dediniz
Direkt iade etmek istiyorum dediyseniz iade almazlar. Kargonuz geri gelecektir eğer gönderirseniz.

Sorunlarından bahsettim cayma talebi oluşturdum şimdi ekstra mailde attım süreci anlattılar;
Ürün tarafımıza ulaştıktan sonra fiziksel inceleme süreci başlatılacaktır. Fiziksel inceleme süreci ortalama 3-5 iş günüdür. İnceleme sonrasında ürünün iade için uygun olması durumunda iade işlemleri başlatılacak ve ürünün iade edilmesi banka prosedürlerinize bağlı olarak 14 iş günü kadar sürebilmektedir.

(İade edilmeyeceğini düşünüyorum ama hayırlısı.)

Kargolamadım daha, yarın kargolayacağım göndereceğim kendilerine. Razer mouse gelsin öyle kargolayacağım. Razer Mouse'da problem çıkmasında, Wraith'in iade edip etmemesini çok umursamam 4.000 TL daha girdi deriz geçeriz, yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…