emilbreivik
Uzman
Dostlar bundan 30 dakika kadar önce Metro Exodus için Anonymous'un Türkçe yamasını indirdim. Kurmak için de Anonymous'un uygulamasını indirip kurdum falan. Sonrasında oyuna girmek istediğimde oyun bazen açılıyor, bazen çöküp kapanıyor, çoğu zaman tam ekran olarak açılmıyor gibi gibi bir sürü sorun oluyor. Öyle olunca MalwareBytes Free, BitDefender Free ve Kaspersky Free uygulamalarının hepsinde tarama yaptım ve hiçbiri bir sorun bulamadı. Sadece Kaspersky, uygulamanın .exe dosyasını trojan olarak algıladı.
Taramalar bittikten sonra Steam'e girerken, arka plandaki MalwareBytes'ı kapatırken ve Google'da arama yaparken hata aldım. Steam'i açarken ve MalwareBytes'ı kapatmaya çalışırken aynı başlıklı hatayı aldım. Tam hatırlamıyorum ama dikdörtgen şeklindeki kutuda ''system32'' yazıyordu, devamını pek hatırlamıyorum. Google'da da hiçbir şekilde arama yapılamıyordu. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra sorunlar düzeldi.
Ama öyle olunca içime kurt düştü. Bir sorun mu var acaba bilgisayarda, virüs falan mı girdi? Ne yapmam lazım bu durumda?
Taramalar bittikten sonra Steam'e girerken, arka plandaki MalwareBytes'ı kapatırken ve Google'da arama yaparken hata aldım. Steam'i açarken ve MalwareBytes'ı kapatmaya çalışırken aynı başlıklı hatayı aldım. Tam hatırlamıyorum ama dikdörtgen şeklindeki kutuda ''system32'' yazıyordu, devamını pek hatırlamıyorum. Google'da da hiçbir şekilde arama yapılamıyordu. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra sorunlar düzeldi.
Ama öyle olunca içime kurt düştü. Bir sorun mu var acaba bilgisayarda, virüs falan mı girdi? Ne yapmam lazım bu durumda?
Son düzenleyen: Moderatör: