Virüs sonrası debugger açılıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AykutPaksoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 122

AykutPaksoy

Uzman
Virüs sonrası debugger her 5 dk bir açılıyor. 3 farklı program ile denedim temizledim ama bu sürekli çıkıyor. Sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs sonrası debugger her 5 dk bir açılıyor. 3 farklı program ile denedim temizledim ama bu sürekli çıkıyor. Sebebi nedir?

Malwarebytes'ı yönetici olarak başlatıp dene eğer hala oluyorsa başlangıçtan kaldır.

Debugger'ın sürekli açılmasının birkaç olası nedeni olabilir. İşte sorunu çözmek için izleyebileceğiniz adımlar:

1. Kötü Amaçlı Yazılım Taraması:
- Güncel bir antivirüs yazılımı kullanarak bilgisayarınızı tam bir taramadan geçirin.
- Malwarebytes gibi özel kötü amaçlı yazılım tarayıcıları ile de tarama yapın.

2. Başlangıç Programlarını Kontrol Etme:
- Görev Yöneticisi'ni açın (Ctrl + Shift + Esc).
- "Başlangıç" sekmesine gidin ve tanımadığınız veya gereksiz görünen programları devre dışı bırakın.

3. Görev Zamanlayıcıyı İnceleme:
- "Görev Zamanlayıcısı"nı açın (Başlat menüsünde "Görev Zamanlayıcı" aratın).
- "Görev Zamanlayıcısı Kitaplığı" altında tanımadığınız veya şüpheli etkinlikler arayın ve gerektiğinde silin.

4. Kayıt Defteri Kontrolü:
- Win + R tuşlarına basarak "Çalıştır" penceresini açın.
- regedit yazıp Enter'a basarak Kayıt Defteri'ni açın.
- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ve HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run yollarını kontrol edin. Şüpheli girişleri silin.

5. Sistem Restore (Sistem Geri Yükleme):
- Bilgisayarınızı daha önceki bir tarihe geri yüklemeyi deneyin. SysRestore özelliklerini kullanarak kontrol edin.

6. Yazılım Güncellemeleri:
- İşletim sisteminizi ve yüklü programları güncellediğinizden emin olun. Güncellemeler, bilinen sorunları çözebilir.

7. Gelişmiş Tarama Araçları:
- Eğer sorun devam ederse, Combofix veya AdwCleaner gibi gelişmiş temizleme araçları kullanarak tarama yapabilirsiniz. Ancak, bu programları dikkatli kullanmalısınız.

Sorununuz devam ederse, sistemin daha detaylı bir incelemesi gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…