Yani, güçlü bir tarama motoru olan BitDefender zararlı algılamış. Bunun dışında resmî bir yazılım olmamasına rağmen cihazın birçok özelliğine erişebiliyor. Neredeyse her şeyi yapmaya izni var. Maalesef kimse bunun kesin olarak güvenilir olduğunu söyleyemez. Sıkıntı yaşama ihtimaliniz her zaman var. Kullanıp kullanmamak size kalmış.
Yani, güçlü bir tarama motoru olan BitDefender zararlı algılamış. Bunun dışında resmî bir yazılım olmamasına rağmen cihazın birçok özelliğine erişebiliyor. Neredeyse her şeyi yapmaya izni var. Maalesef kimse bunun kesin olarak güvenilir olduğunu söyleyemez. Sıkıntı yaşama ihtimaliniz her zaman var. Kullanıp kullanmamak size kalmış.
BitDefender kendi programi değil falx olan sürümü söylüyor bence Malwarebytes Kaspersky ESET virus yok diyorsan yoktur ama ben önermiyorum açıkçası böyle uygulamaları.
@AshRXT, BitDefender Falx zaten BitDefender'ın Android cihazlar için tasarlanmış sürümü. Normal BitDefender bilgisayarlar için. Yani bir APK dosyasında BitDefender Falx sürümünün pozitif sonuç vermesi aslında daha kötü.
Buradan kimsenin "Kullan, sorun yaşamazsın" diyebileceğini sanmıyorum zira dediğim gibi cihazın neredeyse tüm özelliklerine erişebiliyor.
@AshRXT, BitDefender falx zaten BitDefender'ın Android cihazlar için tasarlanmış sürümü. Normal BitDefender bilgisayarlar için. Yani bir APK dosyasında BitDefender falx sürümünün pozitif sonuç vermesi aslında daha kötü
Buradan kimsenin "kullan, sorun yaşamazsın" diyebileceğini sanmıyorum zira dediğim gibi cihazın neredeyse tüm özelliklerine erişebiliyor.