Detaylar
Kim cevapladı?NqrkOz 99
Bilgin
- Makaleler
- 6
Direkt VirusTotal linkini atar mısın?
SadeceZinzap 28
Yetkin
33KB bir dosya ve 33 tane antivirüs algılamış, dosya ne bilmiyorum ama açmamak/kullanmamak en iyisi.
Kriyus 99
Bilgin
33KB bir dosya ve 33 tane antivirüs algılamış, dosya ne bilmiyorum ama açmamak/kullanmamak en iyisi.
.dll dosyası.
Crack dosyası olduğu için böyle çıkıyor. Güvenilir bir yerden indirdiysen yüksek ihtimalle sorun yaşamazsınız.
SadeceZinzap 28
Yetkin
Resident Evil crack dosyasından bahsediyor ve community puanı düşük. O yüzden açmamanız kesinlikle daha iyi, yönelecekseniz farklı kaynaklara yönelin ya da direkt oyunu satın alın.
Kriyus 99
Bilgin
Resident Evil crack dosyasından bahsediyor ve community puanı düşük. O yüzden açmamanız kesinlikle daha iyi, yönelecekseniz farklı kaynaklara yönelin ya da direkt oyunu satın alın.![]()
O oyuna 50 dolar çok bana kalırsa, hem Türkçe dil desteği bile yok.
NqrkOz 99
Bilgin
- Makaleler
- 6
Hocam arkadaşlarında dediği gibi güvenilir bir kaynaksa ben olsam direkt çalıştırırdım, kırıgırı adı üstünde crackçilerden birisi, Malwarebytes ile Kaspersky vermemiş gördüğüm kadarıyla, benim kanaatim %100 false-positive.
Kriyus 99
Bilgin
Hocam arkadaşlarında dediği gibi güvenilir bir kaynaksa (ben olsam) direkt çalıştırırdım, kırıgırı adı üstünde crackçilerden birisi, Malwarebytes ile Kaspersky vermemiş gördüğüm kadarıyla, benim kanaatim %100 false-positive.
Kernel seviyesinde bir erişim alıyormuş, ondan biraz tırstım. Hâlâ bakışıyorum crack'le kursam mı kurmasam mı diye düşünüyorum.