Detaylar
Kim cevapladı?NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Direkt VirusTotal linkini atar mısın?
SadeceZinzap
Uzman
33KB bir dosya ve 33 tane antivirüs algılamış, dosya ne bilmiyorum ama açmamak/kullanmamak en iyisi.
Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
33KB bir dosya ve 33 tane antivirüs algılamış, dosya ne bilmiyorum ama açmamak/kullanmamak en iyisi.
.dll dosyası.
Crack dosyası olduğu için böyle çıkıyor. Güvenilir bir yerden indirdiysen yüksek ihtimalle sorun yaşamazsınız.
SadeceZinzap
Uzman
Resident Evil crack dosyasından bahsediyor ve community puanı düşük. O yüzden açmamanız kesinlikle daha iyi, yönelecekseniz farklı kaynaklara yönelin ya da direkt oyunu satın alın.
Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Resident Evil crack dosyasından bahsediyor ve community puanı düşük. O yüzden açmamanız kesinlikle daha iyi, yönelecekseniz farklı kaynaklara yönelin ya da direkt oyunu satın alın.![]()
O oyuna 50 dolar çok bana kalırsa, hem Türkçe dil desteği bile yok.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Hocam arkadaşlarında dediği gibi güvenilir bir kaynaksa ben olsam direkt çalıştırırdım, kırıgırı adı üstünde crackçilerden birisi, Malwarebytes ile Kaspersky vermemiş gördüğüm kadarıyla, benim kanaatim %100 false-positive.
Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hocam arkadaşlarında dediği gibi güvenilir bir kaynaksa (ben olsam) direkt çalıştırırdım, kırıgırı adı üstünde crackçilerden birisi, Malwarebytes ile Kaspersky vermemiş gördüğüm kadarıyla, benim kanaatim %100 false-positive.
Kernel seviyesinde bir erişim alıyormuş, ondan biraz tırstım. Hâlâ bakışıyorum crack'le kursam mı kurmasam mı diye düşünüyorum.