ArdaReis_00

Uzman
Sizce bu site virüslü müdür arkadaşlar? Ayrıca tarayıcımda AdBlock Pro kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0589.webp
    IMG_0589.webp
    84,6 KB · Görüntüleme: 64
Konudan bağımsız, adblockpro kullanma. Chrome veya edge kullanıyorsan Ublock Origin Lite/Adguard, Firefox kullanıyorsan Ublock origin veya Adguard kullan.

Alakasız linklere, reklamlara, butonlara tıklamayın. Kaliteli bir reklam engelleyici kullanın, (bkz: uBlock Origin) bir sıkıntı yaşama ihtimaliniz düşük. Ben de kullandım bu siteyi zamanında.

Adblock Pro pek iyi bir reklam engelleyici değil. Bazı şirketlerle anlaşması var ve onların reklamlarını engellemiyor. Piyasada işini en düzgün yapan 2 tane tarayıcı var. Birisi uBlock, diğeri AdGuard.

Konudan bağımsız, adblockpro kullanma. Chrome veya Edge kullanıyorsan uBlock Origin Lite/Adguard, Firefox kullanıyorsan uBlock Origin veya AdGuard kullan.

Alakasız linklere, reklamlara, butonlara tıklamayın. Kaliteli bir reklam engelleyici kullanın, (bkz: uBlock Origin) bir sıkıntı yaşama ihtimaliniz düşük. Ben de kullandım bu siteyi zamanında.

AdBlock Pro pek iyi bir reklam engelleyici değil. Bazı şirketlerle anlaşması var ve onların reklamlarını engellemiyor. Piyasada işini en düzgün yapan 2 tane tarayıcı var. Birisi uBlock, diğeri AdGuard.

IPad'de Safari tarayıcısını kullanıyorum hocam uBlock App Store'da yok o yüzden AdGuard uygulamasının bedava versiyonunu indirip kullanabilirim.

IPad'de Safari tarayıcısını kullanıyorum hocam uBlock App Store'da yok o yüzden AdGuard uygulamasının bedava versiyonunu indirip kullanabilirim.
Adguard da gayet iyidir. Ben ömürlük satın almıştım hem telefon hem pc de işini iyi yapıyor. Bu arada virustotal sonucu temiz duruyor.