Çözüldü Visual Studio Code'da font net görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

140

Başarılı
Merhabalar. Visual Studio Code'da sanki font görünümü biraz kötü gibi. Mesela Windows'da kullandığım zaman daha güzel ve net görünüyordu. Acaba font için ne yapabilirim? Fedora kullandığımı da belirtmek istiyorum. Yardımcı olacaklara teşekkür ediyorum.

Çözüm
Evet, font kotu. Monaco'nun cok daha iyi gittigini dusunuyorum VS Code'da.
Köşelerde hafif bir bulanıklılık var hocam eğer fark ettiyseniz. Gerçi okunamayacak halde de değil ama rahatsız edici. Font rendering kötü galiba.

Kullandığım temayı değiştirip farklı bir font seçince daha net oldu. Yine de teşekkür ediyorum.
Windows'ta kullandigin fontu bulup onu eklemelisin Fedora'ya.

İfadeler: 140
Hesaba giriş yaptıysanız ayarları yedekleyip fontu kullanmayı deniyordur ama fallback vardir.

Hiç güzel bir çözüm değil ama komut satırı argümanı olarak ekleyip deneyin.

İlki ayarlarda da vardı diye hatırlıyorum. Unutmazsam bilgisayara geçince bakarım.

Kod:
--disable-gpu --enable-use-zoom-for-dsf

Font değiştirmeyi de deneyebilirsiniz.

Aşağıdaki flag de is yapabilir.
Kod:
--disable-lcd-text

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Default font ile alakalı sanırım. Farklı font'lar biraz daha güzel görünüyor. Font weight ile alakalı da olabilir ama editör ince ayar yapmama çok izin vermiyor.

Evet, font kotu. Monaco'nun cok daha iyi gittigini dusunuyorum VS Code'da.
Köşelerde hafif bir bulanıklılık var hocam eğer fark ettiyseniz. Gerçi okunamayacak halde de değil ama rahatsız edici. Font rendering kötü galiba.

Kullandığım temayı değiştirip farklı bir font seçince daha net oldu. Yine de teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…