K kimsesiz Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 49 Beğeniler 7 5 Ekim 2025 #1 Editörü indirdim ve gerekli dillerin eklentilerini kurmama rağmen "Tab" bastığım zaman otomatik tamamlama çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Editörü indirdim ve gerekli dillerin eklentilerini kurmama rağmen "Tab" bastığım zaman otomatik tamamlama çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
ykarateke Uzman Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 221 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 163 Yer Ankara 5 Ekim 2025 #2 Kodlama yaptığınız dile göre beliril eklentiler var onları kurmanız lazım default olarak tamamlama yapmaz diye biliyorum.
Kodlama yaptığınız dile göre beliril eklentiler var onları kurmanız lazım default olarak tamamlama yapmaz diye biliyorum.
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.043 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.329 5 Ekim 2025 #3 Etiket tamamlama deyince akla HTML geliyor ama framework içinde kullanıyor olabilirsiniz. Daha fazla detay vermelisiniz. Varsayılan ayarlarda HTML etiketlerini > koyduğunuzda kapatıyor. JSX'te falan da yapıyor. Buna yönelik herhangi bir eklenti kullamıyorum. html.autoClosingTags ID'li ayar açık mı?
Etiket tamamlama deyince akla HTML geliyor ama framework içinde kullanıyor olabilirsiniz. Daha fazla detay vermelisiniz. Varsayılan ayarlarda HTML etiketlerini > koyduğunuzda kapatıyor. JSX'te falan da yapıyor. Buna yönelik herhangi bir eklenti kullamıyorum. html.autoClosingTags ID'li ayar açık mı?
1 140 Başarılı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 62 Çözümler 2 Beğeniler 50 16 Ekim 2025 #4 Herhangi bir eklenti kullanmıyorum ve bende çalışıyor.