Detaylar
Kim cevapladı?emiryuksel
Yetkin
Tam olarak yaşadığınız sorun nedir? Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Localhost yayını başlatıyorsunuz ama sayfaya mı ulaşılamıyor?
- Makaleler
- 24
Muhtemelen:
1.
2. Yazdigin servis cokmus durumda.
3. NGINX gibi reverse proxy kullaniyorsan orada hatali konfigürasyon yapmissin.
Daha iyi yardimci olabilmemiz icin konudaki yazin cok kisa. Daha fazla detay ver, kod ile alakali soru ise kodunu paylas.
1.
localhost:port yerine direkt localhost ile erismeye calisiyorsun. Ki bu da localhost:80 adresine request atmaya calisiyorsun demek.2. Yazdigin servis cokmus durumda.
3. NGINX gibi reverse proxy kullaniyorsan orada hatali konfigürasyon yapmissin.
Daha iyi yardimci olabilmemiz icin konudaki yazin cok kisa. Daha fazla detay ver, kod ile alakali soru ise kodunu paylas.
Bu kısma katılıyorum. Port numarası belirtmek önemli. Ayrıca nadir de olsa localhost yazınca çıkmayıp ama1.localhost:portyerine direkt localhost ile erismeye calisiyorsun. Ki bu da localhost:80 adresine request atmaya calisiyorsun demek.
127.0.0.1 veya 127.0.0.1:port şeklinde yazılınca çalıştığına şahit oldum. Bunun haricinde de sadece bir keresinde 127.0.0.1 (IPV4) yerine
::1 (IPV6) yazıp ulaştım. Bu Javascript tabanlı bir proje ve Firefox tarayıcısı birleşiminde yaşanan bir sorun idi.Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-