Çözüldü Visual Studio'da PIP hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Morv

Uzman
Merhaba. Kodumu PyCharm üzerinden yazdığım kodu Visual Studio üzerinde denemek istedim ancak kodda modül yok hatası aldım ve psutil modülü için pip install psutil yaptım ancak şu hatayı aldım:
pip install psutil.<br>pip : The term 'pip' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try.<br>again.<br>At line:1 char:1<br>+ pip install psutil.<br>+ ~~~<br> + CategoryInfo : ObjectNotFound: (pip:String) [], CommandNotFoundException<br> + FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException

Ancak PyCharm'da pip çalışıyor ancak Visual'da çalışmıyor. Nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PATH'e ekleyin. PyCharm muhtemelen virtual environment falan kurmuştur, kendisi hallediyordur.

Google amcaya techolay python path ekleme yazınca bu çıkıyor. PATH'ten bahsetmiş.

Son olarak muhtemelen Visual Studio Code kullanıyorsunuz. Visual değil, Visual Studio değil, VSCode değil, VS Code veya Visual Studio Code.
PATH'e ekleyin. PyCharm muhtemelen virtual environment falan kurmuştur, kendisi hallediyordur.

Google amcaya techolay python path ekleme yazınca bu çıkıyor. PATH'ten bahsetmiş.

Son olarak muhtemelen Visual Studio Code kullanıyorsunuz. Visual değil, Visual Studio değil, VSCode değil, VS Code veya Visual Studio Code.

Çözüm
teşekkürler pcyi açınca bakarım

Sürekli kütüphane ekleyen birimisiniz? Eğer öyle değilseniz cmd açıp ekleyebilirsiniz.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…