Sorunu çözdüm hocam. Üzerinde gıda takviye no var sorgu için. Onun 6 hanesini
AnaMenu bu siteden sorgulama yapınca çıkıyor. Yalnız üretici veya ithalatçı adını bilmeniz gerek. Bilmiyorsanız markayı arayıp öğrenebilirsiniz. Site güvenilir yani. Takviyeyi satın aldığım yere durumu izah ettim. Ecza depolarından tedarik ettiklerini söyledi. One up markanın da kendilerine ait olduğunu öğrendim. Çünkü onu da kullanıyorum. Teşekkürler.
Ek: Sadece takviye sorgu no yazsanız yine çıkıyor. İsme vs gerek yokmuş.
Hocam hastaneye kepek için gidiyorsun sana anlaştığı eczacının veya ilaç şirketinin broşürünü verip bunu al diyor. Hastanede denetleme 0. doktora dedim ki "hanımefendi insan bir kan değerine bakar." ben dedikten sonra yaptı. B12 vs her şey çok güzel deyip yine aynı şeyi almamı söyledi. Aldım, tecrübe oldu bir daha almam. Fatk ettiyseniz bazı ilaç firmaları çalışanı gönderip doktorlarla anlaşma yaptırıyor. O yüzden kendi ihtiyacımı ben belirliyorum. İyi ki biotin, çinko, bakır ve selenyuma başladım. Beslenmem orta seviye dikkatsiz ve agresif bir yapım var. Yani bu takviyeler bana şart. Keşke daha önce kullansaydım. Hem saç dökülmem durdu. Hem ufak ufak çıkışını hissediyorum. Bu vitamin ve mineral seviyelerim yeterli olsa dahi yine de takviye almam gerekiyor. Çünkü stres ve alkol en başta çinko olmak üzere birçok minerali azaltıyor. Randevu zaten yok. Yani iş bir yerde başa düşüyor. Teşekkürler.