Yer
Aydın
Selam, Vatan Bilgisayar'dan satın aldığım Razer koltuk 2 gün sonra 9.000 TL indirime girdi, internetten aldım yani iade şansı var. Ama açarken poşetleri bayağı yırtarak açtım, köpükleri falan bir sıkıntı olur mu? Üründe bir sıkıntı yok. Yani şöyle yapacağım, ürünü uygun fiyattan sipariş edip bunu da iade işlemine alacağım, sizce bir sıkıntı olur mu? Ya da acaba indirime girdikten sonra aldığım iade de sıkıntı mı yaratırlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu açmışsınız:

Konu içeriğinde de "İade edip yeniden alacağım." yazmışsınız ancak gelen kargoyu açmışsınız bunla da yetinmemiş ve paketi yırtmışsınız. Garip bir yaklaşım olmuş.

Mağaza size gönderdiği şekilde ürünü kabul eder. Düzgün bir şekilde paketleyerek iade edin. 14 günlük cayma hakkınız olduğundan ötürü kabul edeceklerdir ancak eğer sözleşmenizde farklı bir madde yer alıyor ve ürünün orijinal paketleri isteniyorsa kabul edilmeme olasılığı da bulunmaktadır.

Bunu yapanlar var. Yeni ürünü sipariş edip, gelince kutularını ve ambalajlarını değiştireceksin diye anladım doğruysa. Bu şekilde bayağı iade tutuyor.

Ürünü tertemiz yap, demonte nasıl çıkıyorsa koy.