zebura Uzman Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 1 Beğeniler 0 18 Ekim 2024 #1 Merhaba, Vivaldi kullanıyorum fakat Gmail'imi bağlamama rağmen mail göndermiyor, sorunumu çözmemde yardımcı olur musunuz?
Merhaba, Vivaldi kullanıyorum fakat Gmail'imi bağlamama rağmen mail göndermiyor, sorunumu çözmemde yardımcı olur musunuz?
1 13367 Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 624 2 Aralık 2024 #2 zebura dedi: Merhaba, Vivaldi kullanıyorum fakat Gmail'imi bağlamama rağmen mail göndermiyor, sorunumu çözmemde yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Başka bir tarayıcıda gönderebiliyor musunuz? Gönderebiliyorsanız kullandığını tarayıcıyı silip yeniden yüklemeyi deneyin ve çerezleri sıfırlayın. Artı 0 Eksi
zebura dedi: Merhaba, Vivaldi kullanıyorum fakat Gmail'imi bağlamama rağmen mail göndermiyor, sorunumu çözmemde yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Başka bir tarayıcıda gönderebiliyor musunuz? Gönderebiliyorsanız kullandığını tarayıcıyı silip yeniden yüklemeyi deneyin ve çerezleri sıfırlayın.