Skafne

Çalışkan
Vivaldi tarayıcısını kullanıyorum. Ancak başka bir uygulamada herhangi bir linke tıkladığımda tarayıcıda açılması gereken sayfa açılmıyor, onun yerine Vivaldi hoş geldin sayfası açılıyor. Örneğin, WhatsApp Web üzerinden arkadaşımın attığı linke tıkladığımda link açılmıyor, onun yerine dediğim gibi hoş geldin sayfası çıkıyor. Bu sorunu düzeltmenin yolunu bilen var mı?

Sorun Vivaldi kaynaklı ama geliştiricileri de sorunu saptayamamış.

Her şey konusunda fazla detaylı ayarı olduğundan, bazı sistemler karışabiliyor. Bağlantıda önerildiği gibi tarayıcının kurulum kısmını bitirdikten sonra kapatıp açtım ve Whatsapp üzerindeki bağlantı sorunsuz açıldı.

Kısaca tarayıcıyı açın bu Welcome kısmını ayarlayın ve kapatın. Sonra tarayıcıyı kapatıp açın işe yarıyor. Eğer yaramazsa tarayıcıyı sıfırlayıp bu yöntemleri tekrar deneyin.

Son düzenleme:
Sorun Vivaldi kaynaklı ama geliştiricileri de sorunu saptayamamış.

Her şey konusunda fazla detaylı ayarı olduğundan, bazı sistemler karışabiliyor. Bağlantıda önerildiği gibi tarayıcının kurulum kısmını bitirdikten sonra kapatıp açtım ve Whatsapp üzerindeki bağlantı sorunsuz açıldı.

Kısaca tarayıcıyı açın bu Welcome kısmını ayarlayın ve kapatın. Sonra tarayıcıyı kapatıp açın işe yarıyor. Eğer yaramazsa tarayıcıyı sıfırlayıp bu yöntemleri tekrar deneyin.
İlginç. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.