cancka Becerikli Katılım 26 Ocak 2026 Mesajlar 150 Beğeniler 56 Yer Ankara Bugün 06:42 #1 Selam, Yakın zamanda telefon arayışım vardı, konu açtım ve bu cihazı almayı düşünüyorum. Sizce bu bütçeye alınır mı? Sorun yaşar mıyım, en kötü 4-5 senelik süreçte rahat şekilde kullanabilir miyim? Önceliğim kamera ve batarya, sadece Android bakıyorum.
Selam, Yakın zamanda telefon arayışım vardı, konu açtım ve bu cihazı almayı düşünüyorum. Sizce bu bütçeye alınır mı? Sorun yaşar mıyım, en kötü 4-5 senelik süreçte rahat şekilde kullanabilir miyim? Önceliğim kamera ve batarya, sadece Android bakıyorum.
THE KEROXEA 3 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 3.151 Makaleler 24 Çözümler 24 Beğeniler 3.300 Yer Rockport City Bugün 07:17 #2 4-5 senede kullanamazsınız bu modelde kullanılan pil kimyası çok kalitesiz ve kapasitesi çok hızlı düşüyor. Pil değişimi yaparak kullanma imkanınız varsa 5 sene kullanılır.
4-5 senede kullanamazsınız bu modelde kullanılan pil kimyası çok kalitesiz ve kapasitesi çok hızlı düşüyor. Pil değişimi yaparak kullanma imkanınız varsa 5 sene kullanılır.