@Simon
@Sensei

Hocam herkese tek tek cevap atamadım, bu bütçede kafam çok karıştı açıkçası bütçeyi esnetsem bi 10-20 falan “TEK” seçenek gösterilebilecek bir telefon bulabilir miyiz android tarafında?

Ya da mesela derseniz biraz bekle şu telefon çıkacak gibi gibi, gerçi yeni çıkacak bi telefon o bütçede olmaz gibi düşünüyorum malum ekonomi.

Hocam sizi etiketlemeyi unuttum.

Xiaomi 17T Pro bulunur. Kamerası ve bataryası tam amiral gemisidir. 56 küsürdü sanırım.

Hocam, vivo x300 de karar kıldım gibi siz ne dersiniz? Kuponla indirimli alacağım, yani 60k ya iyi bir seçenek gibi duruyor sizden de onay alıp sipariş vereceğim duruma göre, çok kafamı karıştırmakta istemiyorum daha fazla yani vivo x300 bizi yazılım vs olarak üzer mi? Onun dışında araştırdım kamera vs çok iyi diyorlar.

Hocam, vivo x300 de karar kıldım gibi siz ne dersiniz? Kuponla indirimli alacağım, yani 60k ya iyi bir seçenek gibi duruyor sizden de onay alıp sipariş vereceğim duruma göre, çok kafamı karıştırmakta istemiyorum daha fazla yani vivo x300 bizi yazılım vs olarak üzer mi? Onun dışında araştırdım kamera vs çok iyi diyorlar.
Mantıklı. Bütçe el veriyorsa almada sakınca göremiyorum.

Mantıklı. Bütçe el veriyorsa almada sakınca göremiyorum.

Aynen hocam kesinleştirdim gibi, kamera ve pil olarak daha iyi bi alternatif göremedim şu an, sadece cihaza yabancıyım servis, uzun vaadede durumlar falan soru işareti bende yazılımını falan bilmiyorum. Bunun dışında netleştirdim.

Aynen hocam kesinleştirdim gibi, kamera ve pil olarak daha iyi bi alternatif göremedim şu an, sadece cihaza yabancıyım servis, uzun vaadede durumlar falan soru işareti bende yazılımını falan bilmiyorum. Bunun dışında netleştirdim.
Hayirli olsun simdiden. Pil olarak Mi 17 daha uzun omur sunuyor. Kamera olarak ben Vivo'yu daha basarili buluyorum. Uzun donem kullanimina dair kullanici deneyimine denk gelmedim. Vivo, yeni yeni TR piyasasinda yer ediniyor.