Vivo X200 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Vivo X200 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Neden hocam.Kesinlikle parasını hak etmiyor. Honor magic 7 Pro bakın.
Saydığınız özelliklerde magic 7 pro'nun bariz önde olduğunu düşünmüyorum.Fiyat, ekran büyüklüğü, PPI yoğunluğu, parlaklık, kalbosuz hızlı şarj, bazı kamera özellikleri, işlemci, 7 yıl güncelleme garantisi, yazılım.
Evet. Ancak ekran ve işlemci olarak Magic 7 Pro çok daha önde; en üst segment bileşenler kullanılmış. Onun dışında bariz bir fark yok. Sadece, Vivo 8K video çekebiliyor, fakat 8K olsa bile ekran desteklemediğinden görüntüleyemeyeceğiz. 8K videoları izleyebilmek için 8K bir monitör almak lazım ve bulduğum en ucuz 8K monitör 140 bin TL civarında. O paraya profesyonel kamera alınır.Saydığınız özelliklerde magic 7 pro'nun bariz önde olduğunu düşünmüyorum.
Evet. Ancak ekran ve işlemci olarak magic 7 Pro çok daha önde; en üst segment bileşenler kullanılmış. Onun dışında bariz bir fark yok. Sadece, Vivo 8K video çekebiliyor, fakat 8K olsa bile ekran desteklemediğinden görüntüleyemeyeceğiz. 8K videoları izleyebilmek için 8K bir monitör almak lazım ve bulduğum en ucuz 8K monitör 140 bin TL civarında. O paraya profesyonel kamera alınır.
Ek olarak, magic 7 Pro 7 yıl güncelleme desteği sağlıyor, bu müthiş bir şey. Bir diğer önemli nokta ise Android telefonlar arasında yazılımı gerçekten iyi olan taş çatlasın 3-4 marka var; bunlardan biri de Honor.
Kamera tarafında da, sadece ön kamera tam olarak verimli kullanabileceğimiz yine Honor önde.
Bir diğer nokta ise fiyat: 10 bin TL fazla verip Vivo'yu almak... Bilemiyorum...
Ekranda sadece PWM değeri olarak önde, bir de peak nit brightness sanırım. Çok da takılmaya gerek yok. 8Elite kullanması cidden harika ama işlemci gereğinden fazla ısınıyor 9400 ile 8Elite arasındaki farkı normal bir kullanıcının çok da umursayacağını sanmıyorum. Kablosuz hızlı şarj dediğinizdede o aparatı almak için bile ayrı para ödenecek 80W ne gerek var. Zaten 90W var telefonda. Ön kamera kullanan Honor alabilir, yazılım konusu da kişiden kişiye göre değişir bence hocam.
Ekran OLED. Hocam yazılım konusu öznel bir şey değil, Omix nasıl Apple'dan iyi olmuyorsa aynı şekil, öznel olamaz. Uzun kullanımda 9400 ile Elite farkı ortaya cıkar. Genshim impactta ikisi de 60 sabit verirken 99uncu FPS oranında Elite daha stabil. Ayrıca 10bin TL fazla verip daha kötü cihazı almak bilemiyorum.
AMOLED ve OLED'in farkını anlayan insanların sayısı bir elin parmağını geçmez bence ki ikisinin de tipikte farkı yok. Öznel olabilir ayrıca, şahsen ikisinin yazılımıda berbat bana göre. Sadece animasyonlara kasmışlar gibi duruyor. Ayrıca genshini lütfen pcnizde oynayın...