İndirim yeniden aktif.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Kamerayla isi olanlar hic bulasmasin. S25 FE daha iyi sensor kalitesi acisindan. Hem de 10K civari daha ucuz. Ayrica video performansi berbat. Bu cihaza sadece EIS koymuslar video cekiminde.
- Makaleler
- 6
Kamerayla isi olanlar hiç bulasmasin. S25 FE daha iyi sensor kalitesi acisindan. Hem de 10k civari daha ucuz. Ayrica video performansi berbat. Bu cihaza sadece eıs koymuslar video cekiminde.
Evet dogru. Kamera iyi değil ama o boyuta çok iyi batarya işlemci ve ekranla geliyor. Pocoların minik hali gibi. Fiyatını çok hak etmiyor ama güzel bir ürün.
- Makaleler
- 23
Pocolarin batarya optimizasyonlari berbat. Cogunlugu overheating sorunu yasiyor. Test videolarinda Poco F7'nin asiri overheating'den kapandigina sahit oldum. Zaten UI olarak en agir olanlardan birine sahip HyperOS. X200 FE batarya konusunda rakibi olan S25 FE'den daha iyi gozlemlerime gore.Evet dogru. Kamera iyi değil ama o boyuta çok iyi batarya işlemci ve ekranla geliyor. Pocoların minik hali gibi. Fiyatını çok hak etmiyor ama güzel bir ürün.
- Makaleler
- 6
Pocolarin batarya optimizasyonlari berbat. Cogunlugu overheating sorunu yasiyor. Test videolarinda POCO F7'nin aşırı overheating'den kapandigina sahit oldum. Zaten UI olarak en agir olanlardan birine sahip HyperOS. X200 FE batarya konusunda rakibi olan S25 FE'den daha iyi gozlemlerime gore.
Hocam aralarında ciddi fark yoksa boyutundan feda edip S25 FE de alınabilinir bence.
- Makaleler
- 23
Batarya konusunda fark var. Vivo bariz onde. Fakat kamera konusunda selfie ve video'da Samsung, main kamerada Vivo derim.Hocam aralarında ciddi fark yoksa boyutundan feda edip S25 FE de alınabilinir bence.
Daha önce dediğimi tekrar diyorum; BBK'nın Realme - Vivo - OnePlus markalarını Türkiye'den çekip Türkiye pazarında yoluna sadece Oppo ile devam etmesi gerekiyor. Tabii Türkiye'ye özel fiyatlandırma da yapmalılar, burada da AGM'ye iş düşüyor.
Tabii bu dediğimin gerçekleşeceğini sanmıyorum, böyle 3 - 5 cihaz satarak devam edip sonunda çekilirler ülkeden.
Tabii bu dediğimin gerçekleşeceğini sanmıyorum, böyle 3 - 5 cihaz satarak devam edip sonunda çekilirler ülkeden.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-