Makaleler
6
%E4%B8%BBkvH5-1783924549466.webp

Daha fazla detay için;

Güzel cihaz... Vivo da arayüzüne reklam entegre etmeye başladı diye biliyorum.

Ayrıca olası ikinci el olarak satılması durumunda ciddi değer kaybı yaşayacağı kesin.

Şahsen bu fiyatı bir cihaza bağlacak olsam iPhone 18 Pro serisini bekler veya direkt 17 Pro Max alırdım :).

Güzel cihaz... Vivo da arayüzüne reklam entegre etmeye başladı diye biliyorum.

Ayrıca olası ikinci el olarak satılması durumunda ciddi değer kaybı yaşayacağı kesin.

Şahsen bu fiyatı bir cihaza bağlacak olsam iPhone 18 Pro serisini bekler veya direkt 17 Pro Max alırdım :).

Şahsen 2.el kaybına bakılmazsa güzel alet. Zaten bu kadar para bağlıyorsam bir cihaza sömürene kadar kullanırım :D
Ancak çok fazla zengin olmadığım sürece herhangi bir telefona 100k vermem. En fazla 50-60k güncelde.

Şahsen 2.el kaybına bakılmazsa güzel alet. Zaten bu kadar para bağlıyorsam bir cihaza sömürene kadar kullanırım :D
Ancak çok fazla zengin olmadığım sürece herhangi bir telefona 100k vermem. En fazla 50-60k güncelde.

Valla ben de o banttan fazlasını bir cihaza vermem.

Ama Vivo'da kalite algısı da biraz düşük gibi bence, sen cihaz aldıktan sonra daha ne olduğunu anlamadan bir bakmışsın; bir sonraki serinin Teaser'lerini yayınlamaya başlamışlar :D.

Bu fiyata Insta360 veya DJI'ın kaliteli kameralarından alırım, her türlü daha iyi sonuç verir. Kamerası hariç alınacak bir telefon değil, One UI, Pixel UI ve iOS'un yanında bu yazılımlar çok kötü görünüyor.