CyHaN_Atalay

Başarılı
İyi sosyaller. Oyunlarda uzun zamandır fotoğraf çeken birisiyim, 3 ay önce de direkt sabah yürüyüşlerine başladım. Fotoğraf çekmeyi seven birisiyim, lakin elimdeki Samsung A24 ile pek iştah açıcı fotoğraflar çekemiyorum. Acaba direkt Vivo X300 serisi almaya kalksam yanındaki telefoto yanında geliyor mu? Yoksa direkt Vivo X300 Pro mu almalıyım?
Telefoto derken şundan kastettim:

Screenshot_142.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf kiti bana kalırsa gereksiz bir kit. Fotoğraf makinesi mi alıyorsun, telefon mu? Pro olan versiyonu zaten dolu bir cihaz, hem telefoto hem de wide (ultra-wide değil, normal-wide) sensörü ve lensi yeterli. RAW desteği de var. Fotoğraf kitini takarsan cihaz telefondan ziyade hassas bir şeye dönüşüyor, makine oluyor bildiğin :D.

İyi sosyaller. Oyunlarda uzun zamandır fotoğraf çeken birisiyim, 3 ay önce de direkt sabah yürüyüşlerine başladım. Fotoğraf çekmeyi seven birisiyim, lakin elimdeki Samsung A24 ile pek iştah açıcı fotoğraflar çekemiyorum. Acaba direkt Vivo X300 serisi almaya kalksam yanındaki telefoto yanında geliyor mu? Yoksa direkt Vivo X300 Pro mu almalıyım?
Telefoto derken şundan kastettim:

Eki Görüntüle 262050

Bütçe sorunun yoksa X300 Ultra bekle yakında satışa sunulacak.

Pro alacaksan video ve zoom performansı için al. Ana ve ön kamerada başa baş gidiyorlar. Pro'nun telefoto kamerası, standart modelin ana kamera sensörünü kullanıyor. Arada büyük fark var. Tabi böyle deyince standart X300'ün telefotosu kötü gibi anlaşılmasın; iPhone Pro Max'dır, Samsung Ultra'dır çiğ çiğ yer yine :D iPhone 17 Pro Max ile yan yana 40X zoom'da karşılaştırıldı, onaylandı.

X300 Pro, video konusunda da hem stabilizasyon avantajı hem de telefoto kamerası uçuk derece iyi olduğu için teknoloji-özellik avantajı sağlıyor zoom'lu videolarda.

Benim tercihim X300 oldu açıkçası, adam olana çok bile. Ana kamera, 3-5x zoom'da falan çoğu zaman Pro - standart arasındaki farkı anlayamazsın bile, standart da kamera paketi olarak çok güçlü dediğim gibi.