Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 27 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Oyun ici ayarlariniz ne durumda? Config vs. kullandiniz mi?
Mobil cihazlarda cogu oyunda tam GPU kullanimi gormemek veya cok dalgali kullanimlar gormek normal. Sonucta donanim bir PC ile ayni degil, OS de keza.CPU ve GPU kullanımı %50'lerde. Nasıl tamamen kullanıp FPS'i yükseltebilirim?
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Cihazım Vivo Y22s. Oyunda 30 FPS veriyor. CPU ve GPU kullanımı %50'lerde. Nasıl tamamen kullanıp FPS'i yükseltebilirim? Bunun için program vs. var mı?
Oyun ayarlarını bu şekilde yap.
Akıcı ve aşırı.
- Makaleler
- 7
Oyun ici ayarlarinizdan 60 FPS ayarlayamiyorsaniz GFX Tool deneyebilirsiniz. Buraya ss atma imkaniniz var mi?
EnOyun ici ayarlarinizdan 60 FPS ayarlayamiyorsaniz GFX Tool deneyebilirsiniz. Buraya ss atma imkaniniz var mi?
En.
[/Oyun ici ayarlarinizdan 60 FPS ayarlayamiyorsaniz GFX tool deneyebilirsiniz. Buraya SS atma imkaniniz var mi?
Nasıl yapacağımı bilmiyorum herhangi bir videosu var mı?
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 7
- Makaleler
- 7
Adreno 610 kullanan cogu cihazda bu durumu gormustum. Oyun zaten Cortex A73 ve turevi cekirdekli bir SoC gordugunde genelde maksimum ''Yuksek'' kare hizina izin veriyor maksimum. O da yaklasik 25~ FPS civari bir limite tekabul ediyordu PUBGM'de galiba.
Adreno 610 60 FPS verebilseydi bile, 4 tane A73 turevi cekirdegin 60 FPS tutmasi bu oyunda biraz zor. Aslinda gayet yerinde bir limit koymus Tencent ama isterseniz config isleriyle falan ugrasabilirsiniz ancak genelde her oyuna guncelleme geldiginde tekrar yapmaniz gerekiyor onlari.
Adreno 610 60 FPS verebilseydi bile, 4 tane A73 turevi cekirdegin 60 FPS tutmasi bu oyunda biraz zor. Aslinda gayet yerinde bir limit koymus Tencent ama isterseniz config isleriyle falan ugrasabilirsiniz ancak genelde her oyuna guncelleme geldiginde tekrar yapmaniz gerekiyor onlari.
Adreno 610 kullanan cogu cihazda bu durumu gormustum. Oyun zaten Cortex A73 ve turevi cekirdekli bir SoC gordugunde genelde maksimum "yuksek" kare hizina izin veriyor maksimum. O da yaklasik 25~ FPS civari bir limite tekabül ediyordu Pubgm'de galiba.
Adreno 610 60 FPS verebilseydi bile, 4 tane A73 turevi cekirdegin 60 FPS tutmasi bu oyunda biraz zor. Aslinda gayet yerinde bir limit koymus Tencent ama isterseniz Config isleriyle falan ugrasabilirsiniz ancak genelde her oyuna guncelleme geldiginde tekrar yapmaniz gerekiyor onlari.
Config gibi şeylere pek güvenmiyorum. Eski telefonumdayken fos yükseltmek için bir program kullanıyordum ona benzer bir şey arıyorum GFX tool adında bir program buldum oda pubgm dosyasını görmüyor sanırım çok zorlamayacağım
- Makaleler
- 7
Eger Android Dosyalar uygulamasi (paket adi android.documentsui) belirli versiyonun ustundeyse android/data klasorune erisim izni veremiyorsunuz.GFX tool adında bir program buldum oda pubgm dosyasını görmüyor sanırım çok zorlamayacağım.