Makaleler
1
Merhabalar iyi akşamlar dilerim.

Vivo Y36 telefonumu satacağım cüzi bir miktara ama nasıl format atılır bilmiyorum telefonlara. Ne yapmam lazım? Hangi uygulamaları indirmem lazım yoksa telefon içinden format atılır mı? İlk günkü gibi olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ayarlardan Google hesaplarınızı komple kaldırın sonrasında yine ayarlar da arama kısmına "fabrika ayarları" veya "sıfırla" yazınca format atmak için seçenek karşınıza gelir. Google hesaplarını kaldırmayı unutmayın.

Google hesaplarından cihazı kaldırarak başla, yeni cihazını Google hesabına ana cihaz olarak tanımla.
Devamında cihazının ayarlarına girip fabrika ayarlarına döndür butonuna basman yeterli olur.

Merhaba iyi akşamlar dilerim.

Vivo Y36 telefonumu satacağım cüzi bir miktara ama nasıl format atılır bilmiyorum telefonlara. Ne yapmam lazım? Hangi uygulamaları indirmem lazım yoksa telefon içinden format atılır mı? İlk günkü gibi olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ayarlar sistem sıfırla fabrika ayarlarına dön seç, onayla. Telefon tüm verileri silip ilk günkü hale gelir.

Merhaba, ayarlardan sistem bölümüne girin ve "telefonu sıfırla" seçeneğine girip tüm verileri sil seçeneğine basın. Telefon ilk günkü haline gelecektir.