Batur

Başarılı
Biraz saçma bir konu ama biliyorum Bootloader vs. açılmıyor ama bu cihazın Android 11 stock versiyonuna ihtiyacım var. Ama hiçbir yerde bulamıyorum bulduklarım da paralı nereden bedavaya indirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz saçma bir konu ama biliyorum Bootloader vs. açılmıyor ama bu cihazın Android 11 stock versiyonuna ihtiyacım var. Ama hiçbir yerde bulamıyorum bulduklarım da paralı nereden bedavaya indirebilirim?

https://vivofirmware.com/vivo-y70-pd2038f güvenilir olup olmadığını bilmemekle beraber cihazda oluşabilecek her türlü durum için sorumluluk size aittir.

Bootloader açılmıyor ise bile QPST üzerinden EDL mode ile flaşlayabilirsiniz ama cihazın test point kısmını (anakartta belirli kısa devre noktası) ulaşmanız gerekiyor. Eğer cihazınızda ekstrem bir durum yoksa ve tecrübeniz yoksa ise hiç ellememenizi tavsiye ederim.

@Xbox 360E, @xopeSs, hocam cevaplarınız için teşekkür ederim ama attığınız Firmware sitesi paralı bir dosya platformuna atıyor ve kullanamıyorum bedava olan da Google Drive da açılmıyor, başka alternatif var mı?

@Xbox 360E, @xopeSs, hocam cevaplarınız için teşekkür ederim ama attığınız Firmware sitesi paralı bir dosya platformuna atıyor ve kullanamıyorum bedava olan da Google Drive da açılmıyor, başka alternatif var mı?

Linki kontrol ettim Drive olan açılıyor bende sorunsuz bir şekilde. Başka bilmiyorum maalesef.

Bende açılıyor hocam Google driver, kendi sitesine bakın, güvenilir olması şart ise.

Daha eski versiyonları başka bir Firmware sitesine yönlendiriyor orada ev adresine kadar kayıt formu istiyor artık ne kadar güvenilir bilemem.

Bende açılıyor hocam Google driver, kendi sitesine bakın, güvenilir olması şart ise.

Hocam çok ilginç 10 dakika önce hem telefondan hem de bilgisayardan girmeyi denedim ama girememiştim şimdi girebildim, az önce limitli olduğu yazıyordu, hocam nasıl kurabilirim bilginiz var mı?

Linki kontrol ettim Drive olan açılıyor bende sorunsuz bir şekilde. Başka bilmiyorum maalesef.

Daha eski versiyonları başka bir Firmware sitesine yönlendiriyor orada ev adresine kadar kayıt formu istiyor artık ne kadar güvenilir bilemem.
Download basar basmaz direkt iniyor hocam bende, dediğiniz bilgileri istemiyor.

Download basar basmaz direkt iniyor hocam bende, dediğiniz bilgileri istemiyor.

https://firmwaredrive.com/index.php?a=downloads&b=file&id=11561 bunu da dener misiniz hocam?
1763841195417.webp

bende böyle diyor.