Biraz saçma bir konu ama biliyorum Bootloader vs. açılmıyor ama bu cihazın Android 11 stock versiyonuna ihtiyacım var. Ama hiçbir yerde bulamıyorum bulduklarım da paralı nereden bedavaya indirebilirim?
Biraz saçma bir konu ama biliyorum Bootloader vs. açılmıyor ama bu cihazın Android 11 stock versiyonuna ihtiyacım var. Ama hiçbir yerde bulamıyorum bulduklarım da paralı nereden bedavaya indirebilirim?
Bootloader açılmıyor ise bile QPST üzerinden EDL mode ile flaşlayabilirsiniz ama cihazın test point kısmını (anakartta belirli kısa devre noktası) ulaşmanız gerekiyor. Eğer cihazınızda ekstrem bir durum yoksa ve tecrübeniz yoksa ise hiç ellememenizi tavsiye ederim.
@Xbox 360E, @xopeSs, hocam cevaplarınız için teşekkür ederim ama attığınız Firmware sitesi paralı bir dosya platformuna atıyor ve kullanamıyorum bedava olan da Google Drive da açılmıyor, başka alternatif var mı?
@Xbox 360E, @xopeSs, hocam cevaplarınız için teşekkür ederim ama attığınız Firmware sitesi paralı bir dosya platformuna atıyor ve kullanamıyorum bedava olan da Google Drive da açılmıyor, başka alternatif var mı?
Hocam çok ilginç 10 dakika önce hem telefondan hem de bilgisayardan girmeyi denedim ama girememiştim şimdi girebildim, az önce limitli olduğu yazıyordu, hocam nasıl kurabilirim bilginiz var mı?
Bu site istiyor maalesef hocam, attığım linklere bakın. Attığım VİVO sitesinde tool programı var, onu indirip bakabilirsiniz. Maalesef bu konular da fazla anlamıyorum. @Heribert Yavuz hocam yardımcı olur.