1 178 Ziyaretçi 9 Şubat 2024 #11 XEfe.Bey dedi: Yani kötü bir telefon mu hocam? Genişletmek için tıkla... Basit işler ve işlemler için sizi götürecektir ama fazla bir şey beklemeyin.
XEfe.Bey dedi: Yani kötü bir telefon mu hocam? Genişletmek için tıkla... Basit işler ve işlemler için sizi götürecektir ama fazla bir şey beklemeyin.
4196 Deneyimli Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 533 Beğeniler 587 20 Şubat 2024 #12 Ben özelliklerini beğendim. Giriş seviyesi için mis gibi cihaz. SD 4 Gen 2 yani eskinin SD 4XX serisi diyelim. 8 GB RAM, Amoled ekran, 120 Hz refresh rate, stereo hoparlör, 80 W hızlı şarj. Giriş seviyesinde mis gibi bir alternatif olmuş. Funtouch OS dediği de dümdüz android'in çok hafif makyajlı hali. Y35'te deneyimledim vallahi mis gibi arayüz. SD 4 Gen2 ile hiç üzmez. Fiyatı da rekabetçi olursa iyi satılır.
Ben özelliklerini beğendim. Giriş seviyesi için mis gibi cihaz. SD 4 Gen 2 yani eskinin SD 4XX serisi diyelim. 8 GB RAM, Amoled ekran, 120 Hz refresh rate, stereo hoparlör, 80 W hızlı şarj. Giriş seviyesinde mis gibi bir alternatif olmuş. Funtouch OS dediği de dümdüz android'in çok hafif makyajlı hali. Y35'te deneyimledim vallahi mis gibi arayüz. SD 4 Gen2 ile hiç üzmez. Fiyatı da rekabetçi olursa iyi satılır.
KS KS XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.631 Makaleler 1 Beğeniler 4.233 10 Nisan 2024 #13 4196 dedi: Ben özelliklerini beğendim. Giriş seviyesi için mis gibi cihaz. SD 4 Gen 2 yani eskinin SD 4XX serisi diyelim. 8 GB RAM, Amoled ekran, 120 Hz refresh rate, stereo hoparlör, 80 W hızlı şarj. Giriş seviyesinde mis gibi bir alternatif olmuş. Funtouch OS dediği de dümdüz android'in çok hafif makyajlı hali. Y35'te deneyimledim vallahi mis gibi arayüz. SD 4 Gen2 ile hiç üzmez. Fiyatı da rekabetçi olursa iyi satılır. Genişletmek için tıkla... Vivo Y200 tanıtılmış, daha giriş seviyesi bir cihaz.
4196 dedi: Ben özelliklerini beğendim. Giriş seviyesi için mis gibi cihaz. SD 4 Gen 2 yani eskinin SD 4XX serisi diyelim. 8 GB RAM, Amoled ekran, 120 Hz refresh rate, stereo hoparlör, 80 W hızlı şarj. Giriş seviyesinde mis gibi bir alternatif olmuş. Funtouch OS dediği de dümdüz android'in çok hafif makyajlı hali. Y35'te deneyimledim vallahi mis gibi arayüz. SD 4 Gen2 ile hiç üzmez. Fiyatı da rekabetçi olursa iyi satılır. Genişletmek için tıkla... Vivo Y200 tanıtılmış, daha giriş seviyesi bir cihaz.