Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Serdar41

Uzman
Sanal Makineye Nasıl macOS Kurulur? Adım Adım Rehber - Techolay

Bu makalede yazdığı gibi MacOS kurmak istedim fakat görseldeki işlemi yapamıyorum. MacOS klasörüne girdiğimde VMX dosyası gözükmüyor, onun yerine VMXF dosyası var. Ne yapmalıyım? İşlemcim Ryzen 7 6800H ve laptop kullanıyorum. Rehberde Ryzen işlemciler için Sonoma yerine Ventura uygun yazdığından Ventura'nın ISO'sunu yükledim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-27 135549.webp
    Ekran görüntüsü 2024-07-27 135549.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 123
  • VMX.webp
    VMX.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 82
Hocam içi bu şekilde. Sanal makineye Macos' u kurarken Macos 13 seçtim. Vmvare 17.5 kurulu.

Dosya Ekleri

• vmxf içi.webp
    vmxf içi.webp
    15 KB · Görüntüleme: 90
Dosyaları Dosya Gezgini'nde görüntülediğinizde, dosya adı uzantıları görmezseniz:

1. Görev çubuğundaki arama kutusuna Dosya Gezgini yazın ve arama sonuçlarından Dosya Gezgini'ni seçin.
  2. Görünüm'ün altındaki Dosya Gezgini'nde yer alan Göster/gizle grubundan dosya adı uzantılarıonay kutusunu seçin.

1722082453461.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Vmx'i bulup not defterinde çalıştırdım. VMware Virtual SATA Hard Drive Media diskini sildikten sonra kuruluma başladı ama şu an sürekli restart veriyor 10 dakikadır. Böyle bir hata alıyorum.

Dosya Ekleri

• hata.webp
    hata.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
ISO'yu indiriyorum hocam deneyeceğim. Vmvare'i güncelledim şimdi üstteki yazı çıkmıyor ama yine restart atıyor sürekli. Apple logosunda kalıyor en sonunda, bar ilerlemiyor. Vmvare Tools kursam düzelir mi sizce?