3 ay olabilir 1 dönem dedikleri, o yüzden emin olamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?electro 2
Yetkin
- Makaleler
- 1
Evet 12 ay.
Evet.
Hayır linkleri ne kadar kurcalasam o kadar ucuz bulduğum için sürekli açıyorum. (Daha ucuzu olamaz şeklinde düşündüğüm için. Ama var mış.)
@AMG GOAT neden hahaha attınız?
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi kafayı yiyeceğim taahhütüm var yeni hat falan mı açtırsam ben 20GB'a 126 veriyorum şaka mı bu?
Vodafone her yer de çekmiyor diye. 25GB olsa ne olur her yer de çekmedikten sonra.Evet 12 ay.
Evet.
Hayır linkleri ne kadar kurcalasam o kadar ucuz bulduğum için sürekli açıyorum. (Daha ucuzu olamaz şeklinde düşündüğüm için. Ama var mış.)
@AMG GOAT neden hahaha attınız?
Çok heveslenmeyin:
Maalesef müşteri hizmetleri kampanyanın kapandığını başka tarifeye geçmek isteyip istemediğimi sordu bende işlemi iptal ettim boşuna denemeyin.
Abi bunlar için yeni konu aç aşırı derecede iyiler ve hani bilsin millet kullansın.
Maalesef bu kampanyaların geçerli olup olmadığından şüpheliyim. Vodafone 5GB için 120₺ gibi bir fiyat alırken buradaki paketleri bu fiyata vereceklerini hiç sanmıyorum.Abi bunlar için yeni konu aç aşırı derece de iyiler ve hani bilsin millet kullansın.
Yani evet bana da öyle geliyor ama, belki gerçektir deneyen kimseler yok mu ya o bir arkadaş dışında?Maalesef bu kampanyaların geçerli olup olmadığından şüpheliyim. Vodafone 5GB için 120₺ gibi bir fiyat alırken buradaki paketleri bu fiyata vereceklerini hiç sanmıyorum.![]()