Diğer Vodafone 25 GB 77 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan electro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Ben denedim başvurunuzu aldık 3 gün içinde ...... başvuru no ile mağazalarımızdan teslim alabilirsiniz diye mesaj geldi. Vodafone müşteri hizmetlerini aradım bana bir numara verdi Koç Ailem için buradan görüşmeniz lazım diye arıyorum ama açan yok.

Hocam bir hafta içi deneyin belki çözülür.

Nereden çıkıyor bunlar?
Yakın zamanda rehberini yapacağım.

Yani, cidden olabiliyorsa harika fakat olur mu emin değilim. Şu paketi geçen hafta almaya çalıştım, başvuruyu yaptım ama bayiye gidip sorunca böyle bir kampanyanın olmadığını söylediler. Belki olurdu, kim bilir.

Şimdilik Turkcell'de kalmaya devam edeceğiz gibi görünüyor. 190'a 13 GB verdiler, ki Vodafone'un bayisinde verdikleri paketlerden çok daha uygundu. Sonraki ay fiyatı 250'ye çıkaracaklarından emin olsam da, neyse 1 ay yeter en azından.

Hocam bir hafta içi deneyin belki çözülür.

Yakın zamanda rehberini yapacağım.
Koç Ailem'i aradım biz kendi uygulamamız üzerinden baktığımız zaman böyle bir tarife görünmüyor o bahsettiğiniz eski fiyat yeni olacağını sanmıyorum bir numara verdi bunu arayın hafta içi yine de sorun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…