Diğer Vodafone 25 GB 77 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan electro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu tarz linklerden başvurmayın arkadaşlar. Ana sayfada çıkmayan kampanyalardan başvurursanız sim kart gelse bile aktivasyonda sorun çıkarıyorlar. Eskiden olsa neyse de artık göz açtırmıyorlar.

Hocam ben başvurdum bakalım süreç nasıl işleyecek bilmiyorum.

Bu tarz linklerden başvurmayın arkadaşlar. Ana sayfada çıkmayan kampanyalardan başvurursanız sim kart gelse bile aktivasyonda sorun çıkarıyorlar. Eskiden olsa neyse de artık göz açtırmıyorlar.
O zaman sitelerinden kaldırsınlar bu tamamen bu firmanın sorumsuzluğu numaranı girince SMS geliyor, aktivasyon alıyorlar.

O zaman sitelerinden kaldırsınlar bu tamamen bu firmanın sorumsuzluğu numaranı girince SMS geliyor, aktivasyon alıyorlar.

Katılıyorum hocam. Daha bu hafta denedim olmadı. SIM kart eve geldi, aktivasyona gelince iş arayıp bu paketi kullanamazsını çünkü kapalı dediler. Başka bir pakete geçeyim dediğinizde ise o SIM kartı iptal edip baştan tekrar başvuru yapmanızı istiyorlar. SIM kart da haliyle çöp oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…