Vodafone dışı operatörlerden tarife önerisi

Bozend

Becerikli
Makaleler
2
Değerli forum sakinleri bugün redli 18 GB sosyal Pass'i önerdiler ona geçmiştim önceki cayma bedelim 1100 TL idi şimdi 264 TL olmuş, şu an bu tarife 310 lira. Sizce Vodafone da kalınır mı yoksa başka operatörleremi geçmeliyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
18GB 310₺ gayet iyi bir fiyat, çekim gücünüz güzelse farklı bir operatöre geçmenizi önermem. Ama daha ucuz bir tarifeye geçmek isterseniz arayın, caymayı ödeyip telefonu faturasıza çevirmek istiyorum deyin. Uzman birime aktarıcaklar, oraya da aynısını söyleyin. Onlar nispeten daha ucuz bir tarife sunuyorlar.

18 GB 310₺ gayet iyi bir fiyat, çekim gücünüz güzelse farklı bir operatöre geçmenizi önermem. Ama daha ucuz bir tarifeye geçmek isterseniz arayın, caymayı ödeyip telefonu faturasıza çevirmek istiyorum deyin. Uzman birime aktarıcaklar, oraya da aynısını söyleyin. Onlar nispeten daha ucuz bir tarife sunuyorlar.

Hocam hem sınırsız Instagram Twitter var bir de sanırım FreeZone'dan 30 GB sosyal medya ek veriyor Türk Telekom'un 40 GB sınırsız sosyal medya paketi 366 lira o güzel bir tek

18GB 310₺ gayet iyi bir fiyat, çekim gücünüz güzelse farklı bir operatöre geçmenizi önermem. Ama daha ucuz bir tarifeye geçmek isterseniz arayın, caymayı ödeyip telefonu faturasıza çevirmek istiyorum deyin. Uzman birime aktarıcaklar, oraya da aynısını söyleyin. Onlar nispeten daha ucuz bir tarife sunuyorlar.
Piyasaya pek hakim değilim, mazur görün. Ancak 18GB 310 lira ile ne kadar uygun olabilir? Konuşma ve mesajlaşma mı fazla? Türk Telekom ile 40GB + 10GB sosyal medya, 2000DK, 1000 SMS dergi vs. 425 liraya kullanıyorum. Taahhüt bitimine 3 ay kala teklifleri oldukça yüksek buldum ve işlem yapmadım. Son 15 gün içerisindeyim ve benzer özelliklerde pakete minimum 620 lira fiyat veren firma 492 liraya düştü.

@Bozend Bu durumda operatör değiştirmek daha doğru olabilir. Hattınızı taşımayı denediniz mi?

Piyasaya pek hakim değilim, mazur görün. Ancak 18GB 310 lira ile ne kadar uygun olabilir? Konuşma ve mesajlaşma mı fazla? Türk Telekom ile 40GB + 10GB sosyal medya, 2000DK, 1000 SMS dergi vs. 425 liraya kullanıyorum. Taahhüt bitimine 3 ay kala teklifleri oldukça yüksek buldum ve işlem yapmadım. Son 15 gün içerisindeyim ve benzer özelliklerde pakete minimum 620 lira fiyat veren firma 492 liraya düştü.
Yeni tarife yapan biri için günümüzde 18GB 310₺ gibi bir fiyat gayet makul karşılanıyor. Sizin tarifeniz bittikten sonra eminim ki fiyat algınız değişecektir.

Hocam hem sınırsız Instagram Twitter var bir de sanırım FreeZone'dan 30 GB sosyal medya ek veriyor Türk Telekom'un 40 GB sınırsız sosyal medya paketi 366 lira o güzel bir tek
Ben sizin bahsettiğiniz tarifeyi eve Wifi gelmeden önce ilk 3 ay için 350 sonraki 9 ay 450 olacak şekilde kullanmıştım. Benimki Red'li 30GB idi. YouTube, Instagram, WhatsApp, Spotify kısaca sosyal, iletişim, müzik ve video pass paketleri dahildi paketime. Ancak tarifem bitti. 2024'ün Şubat ayında geçmiştim o tarifeye.

Yeni tarife yapan biri için günümüzde 18GB 310₺ gibi bir fiyat gayet makul karşılanıyor. Sizin tarifeniz bittikten sonra eminim ki fiyat algınız değişecektir.
Piyasayı bilmiyorum söylediğim gibi, tarifem bitiyor evet 15 günüm kaldı. Ancak 40GB + 10GB sosyal medya, 2000DK 1000 Sms ve ıvız zıvır gibi yan haklarla birlikte 492 lira fiyat aldım. Rakamlar genel olarak yüksek evet, sosyal medyada ciddi gündem oldu bir dönem ancak nafile. 310 lira yeni bir müşteri için de bu durumda yüksek bir rakam.

Piyasaya pek hakim değilim, mazur görün. Ancak 18 GB 310 lira ile ne kadar uygun olabilir? Konuşma ve mesajlaşma mı fazla? Türk Telekom ile 40GB + 10GB sosyal medya, 2000DK, 1000 SMS dergi vs. 425 liraya kullanıyorum. Taahhüt bitimine 3 ay kala teklifleri oldukça yüksek buldum ve işlem yapmadım. Son 15 gün içerisindeyim ve benzer özelliklerde pakete minimum 620 lira fiyat veren firma 492 liraya düştü.

@Bozend Bu durumda operatör değiştirmek daha doğru olabilir. Hattınızı taşımayı denediniz mi?

Ya Vodafone da kalacıgım ya da Türk Telekom'un 40 GB sınırsız sosyal medya paketine geçecegim

Ya Vodafone da kalacıgım ya da Türk Telekom'un 40 GB sınırsız sosyal medya paketine geçecegim
Atladığımız bir nüans olabilir. Bakın, iyi karar verin. Bir arkadaşım her sene iki operatör arasında mekik dokuyor. Taahhüt bitimine yakın uygun teklif alamazsanız eğer operatörler arası geçiş mantıklı olabilir.

Geri
Yukarı Alt