- Makaleler
- 2
Yok mühim olan download değil. Uploaddan yani yüklemeden bahsediyorum ben. Paketin vadettiği yükleme hızı kaç?
Yok mühim olan download değil. Uploaddan yani yüklemeden bahsediyorum ben. Paketin vadettiği yükleme hızı kaç?
Upload göremedim paketin özelliklerinde. Türk Telekom'un 16 mbps olan paketini kullanıyorum başka bir şey yazmıyor uygulamada.Yok mühim olan download değil. Uploaddan yani yüklemeden bahsediyorum ben. Paketin vadettiği yükleme hızı kaç?
Ankara. VDSL olması lazım.Testi tam olarak hangi sunucuda yaptınız? Aradaki mesafe ne yani? Bir de VDSL mi Fiber mi?
4 mbps upload alman lazım pakette. 3 civarı almışsın iyi ama pingin var. Bufferbloat kaynaklı. SQM yap dicem ama hızın zaten düşük. SQM ile daha fazla düşer. Modem eski mi?Upload göremedim paketin özelliklerinde. Türk Telekom'un 16 mbps olan paketini kullanıyorum başka bir şey yazmıyor uygulamada.
Hanginiz Ankarada? Yani sen mi sunucu mu?
İkisi de. Speedtest'in bağlandığı sunucu Ankara, yaşadığım yer de Ankara.
Anladım. Değerler iyi.İkisi de. Speedtest'in bağlandığı sunucu Ankara, yaşadığım yer de Ankara.
Bayağı eski. VMG3312-B10B.
Eski modemim
Maalesef yaşıyorum da. Bunu ucuz bir şekilde çözmenin yolu var mı?Eski modemim. Bufferbloat normal. Ama ping ve lag yaşayabilirsiniz online oyunlada, haberiniz olsun.