Çözüldü Vodafone Freezone kampanyaları kullanılırken iptal edilirse ne olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nnomad
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 138
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Dostlar selam. Vodafone Freezone bedava 1 aylık YouTube Premium ve Amazon Prime veriyormuş. Diğer abonelik sistemlerinde olduğu gibi bu kampanyayı alıp iptal edersek 1-3 ay bedava kullanmaya devam edebiliyor muyuz?

Çözüm
Kampanyaya göre değişiklik gösterebiliyor. Kampanya sayfasındaki koşullarda ve iptal sayfasında yazar.

Geminiye sorduğumda Faturana Yansıt Hizmet Bedeli alıyorlarmış 32 lira civarında. O zaman ücretsiz olmasının ne anlamı kaldı arkadaş?
Ücretli bir işlem yapmadığınız sürece ücretsiz aboneliklerde bu bedel alınmıyor.
Büyük ihtimalle kullanabilirsiniz ama bilginiz olsun YouTube sadece daha önce premium almamış hesaplarda çalışıyor.

Kampanyaya göre değişiklik gösterebiliyor. Kampanya sayfasındaki koşullarda ve iptal sayfasında yazar.

Geminiye sorduğumda Faturana Yansıt Hizmet Bedeli alıyorlarmış 32 lira civarında. O zaman ücretsiz olmasının ne anlamı kaldı arkadaş?
Ücretli bir işlem yapmadığınız sürece ücretsiz aboneliklerde bu bedel alınmıyor.

Çözüm

Ben 3 aylık Netflix aldığımda 3 ay boyunca 31.99TL'lik ücret alındı. Bahsettiğiniz ücret almama durumu sadece Yanımda Premium için geçerli diye biliyorum.

Ben 3 aylık Netflix aldığımda 3 ay boyunca 31.99TL'lik ücret alındı. Bahsettiğiniz ücret almama durumu sadece Yanımda Premium için geçerli diye biliyorum.
Netflix aboneliği faturaya 190 TL indirim olarak yansıyor, Amazon Prime aboneliği direkt ücretsiz Vodafone tarafından etkinleştiriliyor. Tanıdığım 2 farklı kişi de Amazon Prime aboneliği aldı, şu an 2. ve 3. aylarındalar hiçbirinden ücret alınmadı. Vodafone'un ne yapacağı belli olmuyor tabii yine de dikkatli olmakta fayda var, ben alırken bu riski göze alarak almıştım.

Netflix için aşağıdaki gibi bir madde var (Amazon için gördüğüm kadarıyla yok ya da ben göremedim.) Ve Netflix için benden faturana yansıt ücreti alınmıştı. Amazon için emin değilim ama sanırım bu ücret alınmamıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon Prime aldım şu an için bir ücret yansımadı. Bakalım ne çıkacak sonraki faturada

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…