Vodafone mobil verim ile bilgisayara bağlanıyorum fakat SplitWire'da WireSock ile Discord açılmıyor. Ayrıca GoodbyeDPI'da Alternative4 Superonline'ı çalıştırdım ve açıldı. Bu çalışan yöntemle SplitWire'ı kullanabilmemin yolu var mıdır acaba?
Splitwire içindeki GoodbyeDPI'ı kurdum. Blacklist özelliği de varmış seçili uygulamalar dışında GoodbyeDPI kurmadı sanırım. Cevaplarınız için teşekkürler.
Vodafone mobil verim ile bilgisayara bağlanıyorum fakat Splitwire'da wiresock ile Discord açılmıyor. Ayrıca GoodbyeDPI'da alternative4 Superonline'ı çalıştırdım ve açıldı. Bu çalışan yöntemle Splitwire'ı kullanabilmemin yolu var mıdır acaba?
Vodafone mobil verim ile bilgisayara bağlanıyorum fakat SplitWire'da WireSock ile Discord açılmıyor. Ayrıca GoodbyeDPI'da Alternative4 Superonline'ı çalıştırdım ve açıldı. Bu çalışan yöntemle SplitWire'ı kullanabilmemin yolu var mıdır acaba?
Telefonunuzun ayarlar kısmında özel dns ayarını bulun oraya splitwire kurulumda ağ ayarlarınıza atadığı dns'i veya farklı bir sunucu atayın. Rakam girilmiyor ise harflerle yazıyorduk oraya sanırım; 1.1.1.1 yerine one.one.one.one şeklinde.
Splitwire içindeki GoodbyeDPI'ı kurdum. Blacklist özelliği de varmış seçili uygulamalar dışında GoodbyeDPI kurmadı sanırım. Cevaplarınız için teşekkürler.