Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.562 Çözümler 8 Beğeniler 2.659 Yer Trabzon/Şalpazarı 11 Nisan 2025 #1 Vodafone Pay kart almayı düşünüyorum. Avantajları var mı ve bu karttan internet alışveriş yapılır mı?
Vodafone Pay kart almayı düşünüyorum. Avantajları var mı ve bu karttan internet alışveriş yapılır mı?
1 14152 Uzman Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 1.205 Çözümler 2 Beğeniler 675 11 Nisan 2025 #2 Papara veya Paycell varken Vodafone bilemedim zaten kendi adı bile kötü.
Metehanİpek Becerikli Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 125 Çözümler 1 Beğeniler 63 11 Nisan 2025 #3 Ömer_Yeter dedi: Vodafone Pay kart almayı düşünüyorum. Avantajları var mı ve bu karttan internet alışveriş yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Vodafone'lu iseniz alınır. Bir ara GB dağıtıyordu. Hale devam ediyorsa güzel. Onun dışında gerek yok. Paycell de aynı şekilde Turkcell'i iseniz onu alın beleş GB dağıtıyor Paycell. Tami çok avantajlı onun dışında onu tavsiye ederim.
Ömer_Yeter dedi: Vodafone Pay kart almayı düşünüyorum. Avantajları var mı ve bu karttan internet alışveriş yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Vodafone'lu iseniz alınır. Bir ara GB dağıtıyordu. Hale devam ediyorsa güzel. Onun dışında gerek yok. Paycell de aynı şekilde Turkcell'i iseniz onu alın beleş GB dağıtıyor Paycell. Tami çok avantajlı onun dışında onu tavsiye ederim.
GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 885 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 11 Nisan 2025 #4 18 yaş altıysan alabilirsin. Fakat 18 yaş üstü almana gerek yok. Veli onayı olmadan belirli yerlerde harcayabiliyorsun(Google, Steam, Epic Games vb.)
18 yaş altıysan alabilirsin. Fakat 18 yaş üstü almana gerek yok. Veli onayı olmadan belirli yerlerde harcayabiliyorsun(Google, Steam, Epic Games vb.)