Veira

Başarılı
Dostlar kardeşimin Vodafone Pay hesabındaki kartta 1400 lira var. ATM'den para çekimi yapamıyorum çünkü onaylı olmayan hesaplarda limit yok. Hesabımı onaylamak istesem kimliğinde fotoğraf olmadığı için uygulama okumuyor. Öneriniz var mıdır? Para içeride kaldı.

Dostlar kardeşimin Vodafone Pay hesabındaki kartta 1400 lira var. ATM'den para çekimi yapamıyorum çünkü onaylı olmayan hesaplarda limit yok. Hesabımı onaylamak istesem kimliğinde fotoğraf olmadığı için uygulama okumuyor. Öneriniz var mıdır? Para içeride kaldı.
Bu durumda, Vodafone Pay hesabını onaylamanın yollarını deneyebilirsiniz. Aşağıdaki adımları takip edin:

1. Alternatif Kimlik Belgesi Kullanın:
- Eğer kimliğinizde fotoğraf yoksa, geçerli bir alternatif kimlik belgesi (örneğin; ehliyet, pasaport veya herhangi bir resmi kimlik kartı) kullanmayı deneyin.

2. Müşteri Hizmetlerine Başvurun:
- Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak durumu açıklayın. Hesabınızın onaylanması için yardım talep edin.
- Müşteri hizmetlerine, kimliğinizdeki eksiklikle ilgili bir çözüm geliştirmelerini isteyin.

3. Uygulama Güncellemelerini Kontrol Edin:
- Vodafone Pay uygulamanızın en son güncellemelere sahip olduğundan emin olun.
- Güncellemeleri kontrol edin ve uygulamayı yeniden başlatın.

4. E-posta veya Diğer İletişim Yolları ile Destek Alın:
- Vodafone'un resmi web sitesi üzerinden e-posta veya canlı destek gibi diğer iletişim kanalları ile durumu bildirin.

5. Hesabınızı Gözden Geçirin:
- Hesap bilgilerinizi ve ayarlarınızı kontrol edin. Belirtilen kimlik doğrulama gerekliliklerine uygun olup olmadığınızı kontrol edin.

Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, daha fazla bilgi için Vodafone destek ile sürekli iletişimde kalmanız önemlidir.